Facebook Dating s-a lansat în Europa. Aplicația este disponibilă și în România

Facebook Dating s-a lansat în Europa. Aplicația este disponibilă și în România
Sursa Foto: Arhivă

La mai bine de un an după ce a fost lansat în Statele Unite ale Americii (SUA), Facebook Dating s-a lansat joi, 22 octombrie, în Europa, serviciul fiind disponibil și în România.

Facebook Dating , integrat în aplicația de mobil standard

Facebook Dating foloseşte datele pe care le are despre utilizatorii reţelei sociale pentru a facilita apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni.

Astftl că, cei care au un cont de Facebook și sunt interesaţi de acest serviciu, disponibil ca o secţiune dedicată în aplicaţia reţelei sociale, trebuie mai întâi să-şi configureze propriul profil de Facebook Dating.

Ulterior, aceştia pot publica aici postări şi story-uri, pot participa la evenimente şi lua legătura cu alţi utilizatori. Ca o măsură de securitate, comunicarea directă se face doar în scris.

O facilitate aparte este “Secret Crush”, scrie News.ro. Este o listă privată în care pot fi adăugate până la 9 persoane de care utilizatorul este interesat. Dacă una din cele 9 persoane îl adaugă la rândul ei pe utilizator în lista “Secret Crush”, este creată automat o conexiune.

Cu toate acestea, Facebook Dating nu apare decât pentru utilizatorii majori, peste 18 ani.

În ce țări este disponibil Facebook Dating

Facebook Dating era disponibil în 20 de țări: Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Statele Unite ale Americii, Uruguay și Vietnam, unde, de la lansare, au fost realizate peste 1,5 miliarde de potriviri.

Începând de marți acesta este disponibil în alte 32 de țări, respectiv Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveția, Regatul Unit și România.

Tags: