Filmele și serialele care apar pe Netflix în ianuarie 2022 (VIDEO)

Filmele și serialele care apar pe Netflix în ianuarie 2022 (VIDEO)
Foto: Pixabay

Netflix vine în ianuarie 2022 cu noi filme și seriale, unele fiind producții mult așteptate. Pe listă figurează filme clasice precum „Annie”, „Big Fish”, şi „Charlie şi fabrica de ciocolată”, dar și sezoane noi ale serialelor „After Life”, „Ozark” și „The Hook Up Plan”.

Filmele și serialele lunii ianuarie, pe Netflix

Rebelde

„Rebelde” (5 ianuarie) e un reboot-ul al îndrăgitei telenovele cu adolescenți de la începutul anilor 2000.

Acum, acțiunea se desfășoară în Elite Way School, fiind o nouă generație de elevi și noi povești și personaje, cărora li se alătură și unele mai vechi.

În cele opt episoade pot fi urmăriți elevii care fac totul pentru a ieși învingători în Bătălia trupelor de la EWS, cel mai important concurs de muzică.

Munich – The Edge of War

Munich – The Edge of War (din 21 ianuarie) e un film bazat pe bestsellerul internațional cu același nume de Robert Harris. În toamna anului 1939, Europa e în prag de război, Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul britanic încearcă disperat să găsească o soluție pașnică.

Hugh Legat, un funcționar britanic, și Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la conferința de urgență. Cei doi prieteni se trezesc, însă, în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii și pericole.

Ozark: Sezonul 4 Partea 1

Nou sezon „Ozark” va debuta cu prima parte pe 21 ianuarie. Serialul urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri.

The Hook Up Plan: Sezonul 3 (din 1 ianuarie)

Elsa, Charlotte și Milou își văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă și fiecare se confruntă cu provocări năucitoare.

Undercover: Sezonul 3 (din 10 ianuarie)

Bob acceptă o misiune periculoasă sub acoperire pentru a descoperi un turnător din poliție, dar se va reîntâlni cu Ferry Bouman.

The Journalist (din 13 ianuarie)

The Journalist spune povestea unei jurnaliste care urmărește adevărul cu orice preț.

After Life: Sezonul 3 (din 14 ianuarie)

Tony se luptă în continuare să umple golul lăsat în urmă de pierderea soției.

The House (ianuarie)

Din 14 ianuarie 2022 se lansează unul dintre cele mai noi filme seriale Netflix. Această antologie de comedie neagră excentrică este regizată de talente de top în animația stop-cadru independentă.

Too Hot to Handle: sezonul 3 (19 ianuarie)

Pe o coastă paradisiacă, mai mulți tineri se întâlnesc și se cunosc. Însă ei că trebuie să se abțină de la sex, dacă vor să câștige premiul de 100.000 de dolari.

„El Marginal” și „The Sinner” revin și ele cu sezoanle 4, din 19 ianuarie.

Framed! A Sicilan Murder Mystery

Nou serial Netflix, din 27 ianuarie. Doi tehnicieni TV ghinioniști se trezesc la locul unei crime. Fiecare măsură pe care o iau pentru a nu deveni suspecți le aduce probleme și mai mari.

Feria: The Darkest Light (28 ianuarie)

La jumătatea anilor 90, în Andaluzia, două surori caută adevărul atunci când părinții lor dispăruți sunt acuzați de uciderea a 23 de persoane într-un ritual ocult.

The woman in the house across the street from the Girl in the Window (28 ianuarie)

Viața unei artiste cu inima frântă e dată peste cap când devine martora unei crime. Dar oare chiar să fi fost o crimă? Din 28 ianuarie.

All of us are dead

Un virus al zombilor se răspândește rapid într-o școală, iar elevii aflați în pericol luptă pentru a supraviețui și a scăpa.

This is not a comedy (14 ianuarie)

Aflat la o răscruce de drumuri în viaţa sa, un comedian primeşte o ofertă bizară de la cel mai bun prieten al lui.

Mother/ Android (7 ianuarie)

Într-o lume postapocaliptică zdruncinată de o revoltă violentă a androizilor, o tânără însărcinată şi iubitul ei caută cu disperare un loc sigur.

Documentare Netflix în ianuarie 2022

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (18 ianuarie)

Un escroc se dă drept spion britanic care manipulează şi fură victimele şi pe familiile lor.

Heavenly Bites: Mexico (19 ianuarie)

Un documentar despre ingeniozitatea culinară mexicană şi aromele bizare şi savuroase.

Midnight Asia: Eat. Dance. Dream (20 ianuarie)

Un periplu prin şase oraşe asiatice emblematice, despre gastronomia, arta, cluburile şi subculturile care le diferenţiază.

Neymar: The Perfect Chaos (25 ianuarie)

Neymar vorbeşte despre viaţa personală şi cariera lui fotbalistică.

Ultima oră
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)
09:33 - Israel ar putea renunța la certificatul verde. Anunțul a fost făcut în ziua în care țara a înregistrat un nou record negativ de infectări
09:15 - Calendarul zilelor libere pentru 2022. Prima minivacanță din acest an are loc la finalul săptămânii  
09:13 - Tanczos Barna susține că primarii vor taxarea suplimentară a mașinilor second hand: „Există la nivelul autorităților locale o presiune uriașă la înmatriculări”
09:10 - Eliminare neașteptată la Survivor România 2022. Concurenta a părăsit competiția în lacrimi: „Traseele sunt grele, la fel și condițiile din junglă” (GALERIE FOTO)
09:01 - Varianta Omicron ar putea marca sfârșitul pandemiei de COVID-19 și trecerea la o fază endemică, spune Anthony Fauci, principalul epidemiolog al Casei Albe
08:44 - Cel mai în vârstă bărbat din lume a murit, cu puțin timp înainte să împlinească 113 ani. Cine îi va lua locul lui Saturnino de la Fuente Garcia
08:43 - O femeie de 70 de ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, în Azuga, de o mașină care intrase pe contrasens
08:38 - Cehia: O cântăreaţă a murit de COVID după ce s-a îmbolnăvit voluntar ca să nu se vaccineze. Fiul ei acuză mișcarea antivaccinistă
08:30 - Rusia ar putea invada Ucraina „în orice moment”, avertizează SUA / Antony Blinken pleacă într-un nou tur de forță pentru dezamorsarea situației