Google oferă curse gratuite cu scuterele electrice angajaților pentru a-i stimula să se întoarca la birou

Google oferă curse gratuite cu scuterele electrice angajaților pentru a-i stimula să se întoarca la birou
Angajații Google din SUA vor primi scutere electrice dacă revin la birou. Foto: Pixabay

Angajații Google din SUA vor primi scutere electrice dacă revin la birou. După doi ani de pandemie, angajații s-au obișnuit să lucreze de acasă, iar decizia de a se întoarce fizic alături de colegii lor nu este una simplă.

Gigantul tehnologic colaborează cu producătorul de scutere electrice Unagi pentru a lansa un nou program numit „Ride Scoot”, în care majoritatea lucrătorilor Google din SUA pot fi rambursați pentru costul integral al unui abonament lunar la scuterul elegant Model One al Unagi, potrivit The Verge.

Oamenii s-au obișnuit să lucreze de acasă

La doi ani după ce pandemia a schimbat tiparele de lucru, angajatorii își achiziționează un număr dublu de birouri, punându-i în conflict cu forța de muncă care s-a obișnuit să lucreze acasă.

„Oamenii s-au obișnuit cu adevărat să lucreze de acasă. Și încearcă doar să facă tot ce pot pentru a îmbunătăți experiența de a reveni”, a spus unul dintre reprezentanții Google.

Unagi nu va oferi doar scutere gratuite fiecărui angajat Google. Compania intenționează să amenajeze cabine la diferite birouri Google pentru a înscrie angajații pentru un abonament lunar de scuter la tariful redus de 44,10 USD pe lună, plus taxa de înscriere de 50 USD – al cărui total va fi rambursabil integral de Google.

Angajații trebuie să facă 9 curse cu scuterul

De asemenea, angajații trebuie să folosească scuterul pentru cel puțin nouă curse pe lună pentru a primi rambursarea integrală a abonamentului lor lunar. Pe lângă sediul principal al Google din Mountain View, alte locații eligibile includ Seattle, Kirkland, Irvine, Sunnyvale, Playa Vista, Austin și New York Oraș.

Hyman a spus că Unagi a încheiat înțelegeri cu alți angajatori mari, inclusiv cu Salesforce, pentru a adăuga trotinete electrice ca posibil avantaj de transport pentru angajați, fie ca rambursare, fie la un tarif redus. De asemenea, lucrează cu o serie de hoteluri și reședințe pentru a plasa scuterele lui Unagi în hol pentru clienți.

„Ceea ce sperăm este ca alte companii să urmeze exemplul”, a spus Hyman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”