Google se implică în campania de vaccinare din fiecare ţară de pe Glob. Iată ce va apărea când vei accesa Maps şi Search!

Google se implică în campania de vaccinare din fiecare ţară de pe Glob. Iată ce va apărea când vei accesa Maps şi Search!

Google, gigantul din hi-tech, se implică serios în campania de vaccinare din fiecare ţară. Compania din IT va informa populaţiile naţiunilor privind locaţiile centrelor de imunizare.

Astfe, serviciile Google Maps şi Google Search vor afişa, la accesare, poziţionarea pe hartă a centrelor în care oamenii din fiecare ţară se vor putea vaccina, potrivit idevice.ro.

Oricum, cel mai celebru motor de căutare din online publică, de mai multe luni, informatii privind ratele de incidenta pentru Coronavirus atat pe tari, cat si pe regiuni din acestea, astfel ca integrarea de informatii privind centrele de vaccinare n-ar fi tocmai ceva neasteptat in momentul de faţă.

Cum va şti Google locaţiile centrelor de vaccinare?

Google Maps şi Google Search vor prelua informatiile privind centrele de vaccinare de la agentiile guvernamentale ale diverselor state sau de la famarcii.

Deci, este de aşteptat că aceste date vor fi cât se poate de exacte cu privire la locatiile in care oamenii se vor putea vaccina.
Compania din IT anunţă că va investi 150 de milioane de dolari în acest nou serviciu.

Astăzi anunțăm că oferim peste 150 de milioane de dolari pentru a promova educația vaccinului și distribuția echitabilă și pentru a facilita găsirea informațiilor relevante la nivel local, inclusiv când și unde să obțineți vaccinul.

În următoarele săptămâni, locațiile de vaccinare COVID-19 vor fi disponibile în Căutarea Google și Maps, începând cu Arizona, Louisiana, Mississippi și Texas, cu mai multe state și țări care vor veni„, au spus reprezentanţii Google.