Google și-a schimbat logo-ul pentru a celebra descoperirea apei pe planeta Marte, în urma anunțului făcut de NASA

Google și-a schimbat logo-ul pentru a celebra descoperirea apei pe planeta Marte, în urma anunțului făcut de NASA
Foto: captura Google

Google și-a schimbat logo-ul, marți, pentru a marca descoperirea dovezilor spectrale ale prezenței apei sărate pe Marte, în urma anunțului făcut de NASA în conferința de presă de luni seara.

În noul logo Google, în locul celei de-a doua literă ”O”, a fost înlocuită cu forma planetei roșii, care bea apă cu un pai dintr-un pahar.

Totodată, utilizatorii rețelelor sociale pot să publice pe acestea noul logo prin intermediul unui buton special.

Schimbarea logo-ului Google are loc ocazional, pentru a serba un o personalitate care a adus ceva important omenirii sau un anumit eveniment major.

NASA a declarat că au găsit dovezi de necombătut despre existența apei lichide, dar că „această apă este foarte sărată și foarte toxică, aceasta fiind amestecată cu alte substanțe chimice”. (Detalii aici)

Ultima oră
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit