Invenţii UIMITOARE la cel mai mare TÂRG DE ELECTRONICE din lume – CES. Era 5G începe în Las Vegas!

Invenţii UIMITOARE la cel mai mare TÂRG DE ELECTRONICE din lume – CES. Era 5G începe în Las Vegas!

Lansări spectaculoase de la CES, cel mai mare târg anual de tehnologie pentru uz casnic, care a început în Las Vegas, anunţă Agerpres. De la televizoarele viitorului şi casa inteligentă, conectată la Internet până la cutia care hrăneşte doar pisica proprietarului sau geanta de voiaj care te urmăreşte.

Participanţii, care vor proveni din peste 155 de ţări, vor putea vedea la prima mână ultimele noutăţi de la 4.500 de companii din industria electronică, de la giganţi precum Samsung, LG, General Electric, Intel, Huawei, AMD şi IBM, până la firme mici din diferite părţi ale lumii şi start-up-uri.

Samsung aducetelevizorul care se potriveşte în orice loc. Poate fi cât peretele, dar încape şi în spaţii mici. Mai mult, poate căpăta chiar şi un ecran cu formă neregulată. Asta pentru că este făcut din micro-module LED, individuale, între care practic nu există o limită sesizabilă cu ochiul liber.

Panasonic prezintă The Lumix S Camera, prima cameră foto fără oglindă care suportă rezoluție 4K și 60 de frame pe secundă, precum şi televizorul Panasonic OLED, opțiunea profesioniștilor de la Hollywood.

LG a prezentat casa viitorului – inteligentă şi conectata prin aşa-numitul internet al lucrurilor.

Tot la CES poate fi găsită prima maşină de făcut bere acasă!

Printre invenţiile incredibile se află şi Mookkie este un dispozitiv care hrăneşte doar pisica proprietarului, folosind recunoaşterea facială pentru a se asigura că animalele de companie ale vecinilor nu se ating de hrana în cauză.

O altă inovaţie este Ovis Suitcase, o valiză care te urmăreşte prin aeroport şi poate chiar să evite eventuale ciocniri cu alţi pasageri.

Trebuie amintit şi Foldimate, un aparat care – pentru doar 16.000 de dolari – îţi împătureşte hainele. Foldimate analizează tipul ţesăturii şi găseşte cea mai bună metodă de a-ţi păstra hainele neşifonate.

Peste 180.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la ediţia din acest an a CES.

Tags: