iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

Septembrie este luna în care Apple îşi prezintă an de an noile iPhone-uri, iar pentru lansarea seriei iPhone 14 există deja o dată vehiculată, transmite News.ro.

Lansarea iPhone 14 ar urma să aibă loc în 17 septembrie

Apple va organiza evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri în 7 septembrie, susţine Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei. Apple nu a comentat informaţia, astfel că nu există, deocamdată, o confirmare oficială.

La fel ca în ultimii ani, din cauza pandemiei, nu va fi un eveniment cu locuri vândute şi cu prezenţă fizică. Evenimentul va fi înregistrat şi transmis online pe site-ul companiei şi pe YouTube.

Din informaţiile de până acum, seria iPhone 14 va fi compusă din patru modele şi va exista o distincţie mai mare, pe partea tehnică, între modelele de bază şi versiunile Pro mai scumpe.

Cele două modele Pro vor veni, printre altele, cu un procesor mai puternic, un breton mai mic şi un ecran „always on”, care rămâne aprins în permanenţă pentru a afişa notificări şi alte informaţii.

Bloomberg scrie că Apple şi-a anunţat angajaţii să fie pregătiţi pentru o lansare ce va avea loc în 16 septembrie, aceasta putând fi data la care noile telefoane vor debuta pe piaţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră