iPhone 5, în imagini spion. Cum arată carcasa celui mai popular smartphone din lume (FOTO)

Foto: apple.pro

Noua generație a celui mai popular smartphone din lume începe să apară într-o serie de imagini spion, pe măsură ce data lansării se apropie. Este vorba despre fotografii cu carcasa lui iPhone 5, care au fost făcute publice de blogul Apple.pro din China.

Imaginile arată că partea frontală nu se diferențiază prea mult de generația anterioară. Butonul home este în continuare la locul lui (în mijlocul părții inferioare), iar deasupra căștii se poate observa zona care va adăposti camera FaceTime pentru video-calling, mutată acum în zona mediană.

Noul telefon se diferențiază ușor în privința formei față de actualul model, fiind ceva mai lat pentru a face loc noului display tactil (care devine widescreen 16:9 în momentul în care telefonul este întors). Se zvonește că noul ecran va măsura 4 inch dintr-un colț în celălalt, scrie Crave.cnet.co.uk.

Acestea sunt cele mai noi informații apărute în presa de specialitate despre aspectul noului iPhone. De curând mai multe site-uri de specialitate au preluat și o imagine cu partea din spate a terminalului Apple. Ele arată de asemenea că telefonul este mai mare și dispune de un conector dock mai mic, care va economisi din spațiul interior pentru a adăposti un acumulator sau componente mai puternice. Din nefericire, vechile cabluri și conexiuni nu vor mai putea fi folosite cu acest iPhone.

În privința apariției noului iPhone, cele mai noi zvonuri indică luna august ca cel mai probabil moment al lansării smartphone-ului Apple. Terminalul va dispune de cel mai nou sistem de operare – iOS 6 și va fi oferit cu noi aplicații pentru hărți, integrare Facebook și alte îmbunătățiri.