Lansarea Samsung, confirmată: Cele mai așteptate telefoane din 2021 vor fi dezvăluite în curând

Lansarea Samsung, confirmată: Cele mai așteptate telefoane din 2021 vor fi dezvăluite în curând
Samsung Innovation Museum. Sursa: Facebook/Samsung

Cel mai recent eveniment Galaxy Unpacked este programat pe 11 august la ora 10AM ET și 4se va desfășura complet online. Cu această ocazie, gigantul va anunța cele mai importante noutăți tehnologice.

Potrivit playtech.ro, cel mai probabil, seria Note va fi eliminată complet din portofoliul gigantului, mai ales că Samsung a introdus suportul pentru S Pen în seria Galaxy S21, în prima parte a acestui an.

În locul unei noi serii Note, sunt șanse semnificativ mai mari să vedem peste câteva săptămâni un urmaș pentru Z Flip și Z Fold 2.

Lista posibilelor lansări mai include căștile Galaxy Buds 2 și un nou ceas inteligent, Galaxy Watch.

Galaxy Z Flip3 va fi cel mai recent smartphone cu clapetă de la Samsung și va avea un afișaj secundar mai mare, dar va fi mai subțire și mai scurt decât predecesorul Galaxy Z Flip.

Există, de asemenea, Galaxy Z Fold3, care se așteaptă să vină cu un design renovat, cea mai mare schimbare fiind o balama care se închide fără spațiu, precum și aducerea unei camere selfie sub afișajul intern.

De asemenea, ne așteptăm să vedem noi căști Galaxy Buds2 TWS și cel puțin patru articole portabile diferite Galaxy Watch4.

Samsung este gata să dezvăluie două telefoane pliabile noi, două ceasuri inteligente și căști cu adevărat fără fir luna viitoare.

S-a dezvăluit în urmă cu două zile că următorul eveniment Galaxy Unpacked al companiei va avea loc pe 11 august 2021.

O animație GIF legată de invitația la Samsung Galaxy Unpacked a fost dezvăluită de MySmartPrice (în colaborare cu tipsterul Ishan Agarwal). Animația arată o structură asemănătoare orizontului, care apoi se transformă într-o siluetă care arată ca un dispozitiv pliabil care se desfășoară. Ar putea fi aluzie la Galaxy Z Fold 3.

Raportul afirmă că acest videoclip va fi însoțit de sloganul evenimentului, „Pregătește-te să te desfășori”. Samsung va găzdui viitorul său eveniment la ora 14:00 GMT (10 AM EST / 19:30 IST).

Tags:
Ultima oră
14:53 - Fraudă în numele Enel. Dacă și tu ai fost sunat de către necunoscuți pentru a schimba brusc furnizorul de gaze e posibil să fi luat o mare țeapă. Sute de români au fost păgubiți
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”