Marc Thomas, director general Taboola, la iCEE.fest: “Întreaga industrie constă în a asigura că lucrurile relevante pentru public ajung la el la timpul potrivit”

Marc Thomas, director general Taboola, la iCEE.fest: “Întreaga industrie constă în a asigura că lucrurile relevante pentru public ajung la el la timpul potrivit”

EXCLUSIV ONLINE // Marc Thomas, director general în cadru companiei Taboola, responsabil pentru piața din Marea Britanie și pentru piețele emergente, a vorbit la iCEE.fest: Upgrade 100 despre principalele trenduri din piața online.

Taboola este unul dintre giganții industriei hi-tech, o companie care oferă recomandări publicitare personalizate pentru utilizatorii paginilor web. Folosind o tehnologie analitică avansată, bazată pe algoritmi complecși, Taboola este folosită de către publisherii din toată lumea pentru a distribui conținutul și a monetiza traficul.

Marc Thomas a explicat în cadrul festivalului iCEE.fest: Upgrade 100 cum funcționează conceptul care a stat la baza dezvoltării companiei.

“Taboola este o platformă care operează la nivelul a peste 60 de piețe la nivel global și care ajută oamenii să descopere lucruri despre care nu credeau că există…Construim cu atenție recomandările noastre. De fapt, nu doar ceea ce face Taboola, ci întreaga industrie constă în asigura că lucrurile relevante pentru public ajung la el la timpul potrivit.Fie că este vorba despre modul în care sunt consumate știrile, sau despre recomandări care vizeaza opțiunile din contul tău de pe Netlfix, trebuie să ne asigurăm că este un conținut relevant pentru tine. Ce încercăm să facem este să furnizăm conținut relevant pe platforme, astfel încât atunci când intrii pe siteul de știri favorit să știi ce să citești în cotinuare pe acea platformă, a precizat Marc Thomas.

El a vorbit și despre “Taboola Trends”, un instrument care analizează date și care permite depistarea tendințelor în folosirea imaginilor și a cuvintelor cheie.

“Ceea ce oferim unora din clienții noștri se refera la următorul nivel în analizarea datelor și poartă numele de “Taboola Trends”, un instrument care te lasă să urmărești ce lucruri merg în direcția unei îmbunătățiri a performanțelor, te ghidează cum să creezi mixuri creative, în funcție de context”, a explicat Marc Thomas pentru cei prezenți la iCEE.fest.

Festivalul iCEE.fest: Upgrade 100 are loc joi și vineri în București, la mall Băneasa. Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet si tehnologie precum si giganți globali ai industriei digitale, scrie start-up.ro.

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 oferă celor peste 3.000 de participanți de anul acesta, veniți din peste 10 țări, două scene principale și patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business, mai arată sursa citată.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare