Marc Thomas, director general Taboola, la iCEE.fest: “Întreaga industrie constă în a asigura că lucrurile relevante pentru public ajung la el la timpul potrivit”

Marc Thomas, director general Taboola, la iCEE.fest: “Întreaga industrie constă în a asigura că lucrurile relevante pentru public ajung la el la timpul potrivit”

EXCLUSIV ONLINE // Marc Thomas, director general în cadru companiei Taboola, responsabil pentru piața din Marea Britanie și pentru piețele emergente, a vorbit la iCEE.fest: Upgrade 100 despre principalele trenduri din piața online.

Taboola este unul dintre giganții industriei hi-tech, o companie care oferă recomandări publicitare personalizate pentru utilizatorii paginilor web. Folosind o tehnologie analitică avansată, bazată pe algoritmi complecși, Taboola este folosită de către publisherii din toată lumea pentru a distribui conținutul și a monetiza traficul.

Marc Thomas a explicat în cadrul festivalului iCEE.fest: Upgrade 100 cum funcționează conceptul care a stat la baza dezvoltării companiei.

“Taboola este o platformă care operează la nivelul a peste 60 de piețe la nivel global și care ajută oamenii să descopere lucruri despre care nu credeau că există…Construim cu atenție recomandările noastre. De fapt, nu doar ceea ce face Taboola, ci întreaga industrie constă în asigura că lucrurile relevante pentru public ajung la el la timpul potrivit.Fie că este vorba despre modul în care sunt consumate știrile, sau despre recomandări care vizeaza opțiunile din contul tău de pe Netlfix, trebuie să ne asigurăm că este un conținut relevant pentru tine. Ce încercăm să facem este să furnizăm conținut relevant pe platforme, astfel încât atunci când intrii pe siteul de știri favorit să știi ce să citești în cotinuare pe acea platformă, a precizat Marc Thomas.

El a vorbit și despre “Taboola Trends”, un instrument care analizează date și care permite depistarea tendințelor în folosirea imaginilor și a cuvintelor cheie.

“Ceea ce oferim unora din clienții noștri se refera la următorul nivel în analizarea datelor și poartă numele de “Taboola Trends”, un instrument care te lasă să urmărești ce lucruri merg în direcția unei îmbunătățiri a performanțelor, te ghidează cum să creezi mixuri creative, în funcție de context”, a explicat Marc Thomas pentru cei prezenți la iCEE.fest.

Festivalul iCEE.fest: Upgrade 100 are loc joi și vineri în București, la mall Băneasa. Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet si tehnologie precum si giganți globali ai industriei digitale, scrie start-up.ro.

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 oferă celor peste 3.000 de participanți de anul acesta, veniți din peste 10 țări, două scene principale și patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business, mai arată sursa citată.

Ultima oră
16:29 - Ministerul Tineretului și Sportului, condus de Eduard Novak, vrea să dea pe mâna autorităților locale sute de baze sportive, tabere pentru tineret sau cabane montane. Sindicatele avertizează că patrimoniul riscă să fie înstrăinat sau lăsat în paragină
16:10 - Cum alegi buchetul de mireasă? Criterii esențiale
16:07 - PSD: Vom ataca în justiție HG care introduce restricții disproporționate privind organizarea mitingurilor
15:56 - Nicuşor Dan: Nu știm câte rozătoare sunt în București, dar cred că numărul lor nu a crescut semnificativ față de anii precedenți / Ce spune Primarul General despre dezinsecție și deratizare (VIDEO)
15:49 - Comisia Europeană a descoperit noi nereguli la PNRR: Cheltuieli dubioase cu servicii de consultanță și lipsă de transparență
15:29 - Florin Cîţu cere demiterea directorului CFR Călători: Dacă lucra la Guvern, acum era acasă / Cătălin Drulă îi ia apărarea lui Ovidiu Vizante: Nu a dormit toată noaptea
14:59 - Un român plecat în vacanță în Grecia a parcat mașina chiar pe plajă. Ce s-a întâmplat cu autoturismul turistului și ce amendă a primit (VIDEO)
14:58 - Ana Maria Popescu (Brânză) a dat-o la pace cu ministrul Eduard Novak. Mesaj tranșant: „Dacă nu vom face echipă, nu vom mai exista pe harta sportului mondial”
14:49 - Inspector antifraudă, reținut de DNA pentru luare de mită în formă continuată
14:41 - Reacția Simonei Halep, după ce una dintre rivale s-a retras din tenis la doar 29 de ani