Modalități prin care poți obține în mod legal un acces gratuit la internet

Modalități prin care poți obține în mod legal un acces gratuit la internet
Modalități prin care poți obține în mod legal un acces gratuit la internet. Sursa Foto: Flickr.com

Internetul a devenit o necesitate a vieții, iar în ultimii ani conexiunea la internet a devenit esențială. Accesul gratuit la internet este peste tot în jurul nostru și există modalități legale prin care oamenii pot obține acces la internet.

Cum poți obține în mod legal un acces gratuit la internet

Există multe opțiuni pentru a obține internet gratuit sau ieftin, însă majoritatea oamenilor nu știu despre ele. Trecem în revistă câteva dintre modalitățile prin care poți avea acces gratis la internet.

AllFreeISP este un motor de căutare pentru planuri de internet ieftine și gratuite, ce permite persoanelor să găsească furnizori de internet gratuiți sau ieftini în zonă rapid și ușor. Acest site pune la dispoziție o lista în funcție de orașe și oferă toate informațiile necesare pentru fiecare ISP anume și serviciile corespunzătoare.

FreedomPop este una dintre cele mai bune companii din acest domeniu. Compania a început în anul 2012 cu misiunea de a se asigura că „nimeni nu este lăsat în afara rețelei conectate” și totodată este primul furnizor de planuri mobile 100% gratuit din lume. Nu numai că oferă acces la internet wireless 100% gratuit, dar oferă și servicii de telefonie mobilă 100% gratuite pentru Android și iPhone.

Juno este un serviciu care oferă acces la 10 ore pe lună. De asemenea, nu există niciun contract și nu sunt obligați să cumpere niciunul dintre planurile lor plătite. Serviciul se poate utiliza pentru a accesa gratuit internetul pe computer, telefonul mobil sau orice alt dispozitiv conectat la internet.

InstaBridge este o aplicație de internet gratuită pentru smartphone, care oferă în mod convenabil parole și puncte Wi-Fi din mers. Aplicațiile de acest tip vor prezenta o listă sau o mapă, în funcție de versiune, cu toate Wi-Fi-urile publice sau hotspoturi disponibile. Multe dintre acestea permit observarea review-urilor, ca să-ți păstrezi device-urile în siguranță.

De asemenea, una dintre cele mai la îndemână modalități de a avea internet oriunde îți dorești este hotspotul. Un hotspot este un device ce oferă internet wireless către dispozitivele ce primesc dreptul de utilizare al acestuia.

Urmăriți B1TV.ro și pe