Noul model al căștilor pentru iPhone 7 îi nemulțumește deja pe utilizatori

Noul model al căștilor pentru iPhone 7 îi nemulțumește deja pe utilizatori
Foto: cbsistatic.com

Nemulțumiri printre fanii Apple, la doar o zi după lansarea modelului iPhone 7. Una dintre noutățile aduse de noul iPhone este renunțarea la jack-ul pentru căști, fiind introduse astfel două opțiuni.

Prima este reprezentată de căștile cu fir care pot fi conectate la port-ul Lighting, locul în care este conectat și cablul pentru reîncărcarea telefonului. Acest lucru înseamnă însă că posesorii de uPhone 7 nu pot asculta muzică și alimenta bateria în același timp, informează Business Insider.

A doua variantă este cea a căștilor wireless, numite AirPods, care includ tehnologii precum anularea zgomotelor de fundal și conectarea cu telefonul printr-o modalitate asemănătoare cu Bluetooth-ul.

Potrivit, utilizatorilor, problema este designul clasic al acestor căști, care se conectează automat la iPhone 7 în momentul în care sunt băgate în ureche. Asta înseamnă că aceste căști ar putea cădea foarte ușor din ureche, mai ales dacă utilizatorul lor face mișcare.

Reprezentanții Apple au anticipat însă această problemă și au pregătit și o variantă a căștilor, special gândită pentru cei care fac sport.
Probleme există însă și în privința bateriei.

Carcasa AirPods funcționează ca un încărcător, extinzând durata autonomiei bateriei, astfel că este important ca utilizatorii să aibă întotdeauna la îndemână acea carcasă și, mai ale, să nu o piardă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare