Reuters: iPhone 5 va avea conector dock mai mic, cu 19 pini. Află cele mai noi informații despre viitorul smartphone Apple

Noua generație a telefonului inteligent Apple iPhone va avea un conector dock mai mic. Informația nu este nouă însă acum este confirmată de surse ale Reuters, care îi consacră un material amplu în acest sens.
În plus, iPhone 5 se află deja în producție, conform informațiilor sosite de la sursele din cadrul furnizorilor de piese Apple.

Potrivit Reuters, Apple va trece la un conector dock mai mic (cu 19 pini în locul celor 30) pentru a muta mufa pentru căști în partea inferioară a noului smartphone, idee deja consacrată de iPod Touch.

Conform altor informații din presa de specialitate, mai există o explicație pentru conectorul mai mic – va economisi din spațiul interior pentru a adăposti un acumulator sau componente mai puternice. Din nefericire, asta înseamnă că vechile cabluri și conexiuni nu vor mai putea fi folosite cu acest iPhone.


Foto: cultofmac.com

Iphone 5 va avea ecran mai mare și este așteptat în august

Noua generație a celui mai popular smartphone din lume a început să apară într-o serie de imagini spion, pe măsură ce se apropie data lansării. Este vorba despre fotografii cu carcasa lui iPhone 5, care au fost făcute publice de blogul Apple.pro din China.

Imaginile arată că partea frontală nu se diferențiază prea mult de generația anterioară. Butonul home este în continuare la locul lui (în mijlocul părții inferioare), iar deasupra căștii se poate observa zona care va adăposti camera FaceTime pentru video-calling, mutată acum în zona mediană.

Noul telefon se diferențiază ușor în privința formei față de actualul model, fiind ceva mai lat pentru a face loc noului display tactil (care devine widescreen 16:9 în momentul în care telefonul este întors). Se zvonește că noul ecran va măsura 4 inch dintr-un colț în celălalt.

Acestea sunt cele mai noi informații apărute în presa de specialitate despre aspectul noului iPhone. De curând mai multe site-uri de specialitate au preluat și o imagine cu partea din spate a terminalului Apple.

În privința lansării noului iPhone, cele mai noi zvonuri indică luna august ca cel mai probabil moment al apariției smartphone-ului Apple. Terminalul va dispune de cel mai nou sistem de operare – iOS 6 și va fi oferit cu noi aplicații pentru hărți, integrare Facebook și alte îmbunătățiri.

Tags:
Ultima oră
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”
16:55 - Ajutoarele sociale vor creşte anual din 2022. Klaus Iohannis a promulgat Legea
16:38 - Germania, amenințată de valul 4 al pandemiei de COVID-19: Numărul cazurilor zilnice ar putea ajunge la 100.000. Sunt pregătite restricții pentru nevaccinați
16:15 - România a pierdut rușinos al doilea meci de la Jocurile Olimpice, în fața Coreei de Sud, cu 0-4. Ce șanse mai au tricolorii pentru calificarea în sferturi
15:45 - Mister pe plaja din Eforie. Uite cum a apărut un bărbat pe nisip. Imaginea care a devenit virală