Vrei să lucrezi la Facebook? Ce salariu mediu INCREDIBIL are un angajat al rețelei de socializare

Vrei să lucrezi la Facebook? Ce salariu mediu INCREDIBIL are un angajat al rețelei de socializare

Angajările la Facebook încă curg pe bandă rulantă chiar și după scandalul în care rețeaua de socializare a fost implicată.

Secretul este salariul mediu al unui angajat, ce reprezintă o sumă de 240 de mii de dolari pe an, informează bussinesmagazin.ro.

Astfel, salariul mediu oferit de rețeaua de socializare este unul dintre cele mai mari oferite de companiile tehnologice din zona Bay Area (San Francisco, Silicon Valley etc).

Pe locul doi se află firma Alphabet, compania mamă a Google, oferă un salariu mediu de peste 192.000 de dolari.

Iar topul este completat de Netflix, al cărui salariu mediu ajunge pe la 183.000 de dolari, Nvidia 147.000 de dolari, iar Intel oferă un salariu mediu de 102.000 de dolari pe an.

În schimb, PayPal are cea mai mare problemă când vine vorba de diferența salariului între șefi și angajați.

Șeful PayPal a fost plătit de 274 de ori mai bine decât un angajat obişnuit, CEO-ul Intel a câştigat de 211 ori mai mult, cel al Nvidia de 133 de ori mai mult, iar Mark Zuckerberg, şeful Facebook, de „doar” 37 de ori mai mult.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)