Samsung face publică o dovadă exclusă de la procesul cu Apple pentru a arăta că nu a copiat iPhone

Foto: Slashgear.com

Samsung nu a primit permisiunea de a argumenta la tribunal că design-ul primului iPhone era derivat din concepte Sony, prin urmare compania sud-coreeană a decis să facă publice aceste dovezi.

Samsung a lansat în presă câteva dovezi excluse in procesul care se judecă în prezent în San Jose California, alături de următoarea declarație:

”Excluderea de către judecător a dovezii privind o creație independentă a însemnat faptul că, deși Apple a primit permisiunea de a argumenta incorect în fața juriului că F700 era o copie a iPhone, Samsung nu a avut voie să prezinte juriului întreaga poveste și să arate design-ul de dinaintea apariției iPhone și al altor telefoane care erau deja în faza de dezvoltare la Samsung în 2006, înainte de iPhone. Dovada exclusă ar fi stabilit fără îndoială că Samsung nu a copiat design-ul iPhone. Drept ar fi ca juriul să decidă în acest caz pe baza tuturor dovezilor”.

Echipa Apple a răspuns foarte repede după ce Samsung a prezentat dovezile excluse de la proces și a declarat că mișcarea este ”vrednică de dispreț”. Judecătoarea Koh nu a fost nici ea prea încântată de mișcarea Samsung și a cerut o întâlnire imediată cu avocatul Quinn, pentru a afla cine a autorizat comunicatul de presă.

Înainte de a-și începe pledoaria luni, avocatul John Quinn al Samsung a cerut curții să asculte mai multe argumente și să permită prezentarea dovezi care arată faptul că design-ul Samsung pentru modelul P700 a apărut înaintea iPhone-ului. AllThingsD relatează că judecătoarea Lucy Koh a refuzat cererea spunând că a mai auzit încă trei moțiuni în acest sens pentru a-și reconsidera punctul de vedere.

Tags:
Ultima oră
11:34 - Momente de coșmar pentru un grup de turiști aflați în vacanță la Suceava. 14 persoane s-au autoevacuat, după ce pensiunea a luat foc
11:31 - Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!”
11:24 - Drogul violului la Vama Veche! Cum cedează femeile avansurilor, fără să-şi dea seama
11:15 - România, țara din Europa cu cei mai mulți morți în accidente rutiere. Lista celor mai periculoase drumuri
11:10 - Sorin Cîmpeanu, despre rezultatele la titularizare: Un semnal de alarmă. Soluția poate să fie una complexă, vă asigur că vom lucra. Pe 1 octombrie va trebui să avem și propuneri concrete (VIDEO)
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)