Se lansează magazinul online cu piese pentru laptop, ONLaptop

Se lansează magazinul online cu piese pentru laptop, ONLaptop

OnLaptop este un service center care asigură servicii de reparație, schimbări de piese și upgrade hardware și software complete pentru orice model de laptop.

Atunci când deții un astfel de dispozitiv este aproape imposibil să nu te confrunți cu diferite situații care necesită intervenția unui specialist. Fie că vorbim despre piese care se uzează sau despre necesitatea unui upgrade al sistemului, este important să lași o echipă de cunoscători să se ocupe de aparatul tău. La Service OnLaptop găsești exact oamenii de care ai nevoie, astfel că vei beneficia de cele mai bune servicii. Este foarte important ca la reparația laptop-urilor să se folosească doar piese originale, iar noi oferim exact ce trebuie pentru laptop-ul tău.

Care sunt cele mai frecvente probleme care apar la laptop-uri?

Cele mai frecvente probleme pe care le poți întâmpina la laptop-ul tău sunt fie că laptopul nu se mai aprinde, sau se deschide, dar nu afișează nimic; laptopul se aprinde și se stinge sau se blochează la deschidere, se închide brusc sau când se supraîncălzește; se miscă greu sau nu mai pornește în urma update-ului la windows; nu se încarcă bateria; este virusat sau necesită instalare de windows sau chiar situații legate de ventilatorul zgomotos sau probleme ale hard-disk-ului.

De ce servicii puteți beneficia la OnLaptop?

La acest service puteți beneficia de servicii de înlocuire componente laptop, cum ar fi touchpad, încărcător, reparații și înlocuire wi-fi, reparații și înlocuire balamale, porturi USB, porturi audio, procesor, mufă alimentare, baterie, ventilator, plăci de bază, placă video, etc. Dar puteți să beneficiați și de servicii de tipul instalării de windows, update laptop, recuperare date sau rescriere BIOS. Toate acestea se fac în urma unei verificări profesionale și a constatării problemei apărute la laptop-ul tău.

În plus, dacă ai o problemă cu laptop-ul dar timpul nu îți permite să poți ajunge la noi în intevalul 9 – 19 de luni până vineri, ne deplasăm și ridicăm laptop-ul de la adresa pe care ne-o comunici. Apoi, în urma verificării, te anunțăm care sunt problemele și ce anume este necesar să facem pentru a-l face funcțional. Ne poți găsi la adresa Strada Ing. Vasile Cristescu nr. 6, sector 2, București sau ne poți contacta la numărul de telefon 031 005 9595 sau la mail [email protected]

De ce să apelezi la serviciile noastre?

Pentru că este mult mai ieftin să upgradezi un laptop decât să îți cumperi altul, pentru că cele mai multe probleme pot fi minore și necesită doar înlocuirea unor piese ci nu a întregului laptop, iar aproximativ 90% dintre ele se repară in aceeasi zi. Te poti convinge că suntem cea mai bună alegere când vei afla că suntem o echipă de profesioniști cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, iar la noi vei găsi peste 20000 de componente compatibile cu diferite modele de laptop, astfel încât diagnosticarea și reparația să se faca în cel mai scurt timp. În acest fel nu vei sta fără laptop foarte mult timp și îți vei putea desfășura activitatea în mod normal.

Urmăriți B1TV.ro și pe