Self Service și Automatizare – Noile cuvinte cheie pentru marketingul digital

Self Service și Automatizare - Noile cuvinte cheie pentru marketingul digital

Ideea de self service este o soluție sigură pentru multe probleme cu care se comportă un specialist în marketing în ziua de azi, la fel ca și automatizarea. Aceste două concepte trebuie privite ca niște unelte indispensabile pentru oricine își dorește să aibă succes în domeniul digital marketingului, iar în România, singurul mod în care poți să descoperi avantajele self service-ului și ale automatizării este să investești într-un abonament Publyo CRM.

Importanța self service-ului

Implementrea uneia sau mai multor soluții self service în domeniul digital marketingului devine importantă atunci când un specialist în marketing, un departament de marketing sau o agenție digitală se confruntă cu atât de multe solicitări încât îi este pur și simplu imposibil să le gestioneze corespunzător pe fiecare în parte și să ofere fiecărui client serviciile de înaltă calitate pe care acesta le merită.

Dincolo de acest lucru, self service-ul răspunde și nevoilor din ce în ce mai mari de automie și viteză ale utilizatorilor de internet. Din acest punct de vedere, totul este clar. Există nenumărate studii care demonstrează că în ziua de azi niciun utilizator al internetului nu se mai mulțumește doar cu ideea de a avea acces la internet, ci caută să obțină și cea mai bună viteză. Iar când nu ești doar un simplu utilizator, ci un specialist în marketing și de acțiunile tale pe internet depind succesul și finanțele clienților tăi, atunci viteza este chiar și mai importantă.

Importanța automatizării

Automatizare înseamnă mai puține resurse consumate în zadar și rezultate mai bune. Hai să ne gândim concret la ce poate automatiza o agenție digitală în procesele pe care le întreprinde ea pe internet și să vedem avantajele unei astfel de decizii.

Încă există multe persoane experte în digital marketing care, pentru fiecare articol din campaniile SEO pe care le implementează pentru clienții lor, petrec mai multe ore doar la telefon ca să cadă de acord cu clienții lor detalii cu privire la cuvintele cheie sau la conținutul advertorialelor, apoi să comunice aceste lucruri echipei de writeri, să revină din nou la clienți ca să le ceară părerea în legătură cu materialele scrise și în final, dacă primesc acordul acestora, s-o ia de la capăt cu publisherii. Tot acest lung proces care în cadrul unei agenții SEO obișnuite poate dura chiar și până la câteva zeci de ore dacă este vorba de o campanie mai complexă, se poate automatiza și scurta până la câteva minute, reducând astfel la minim efortul specialiștilor în marketing, dar și numărul de resurse umane și financiare implicate. Iar acesta este doar un exemplu cu privire la automatizare.

Publyo îmbină Self Service-ul cu automatizarea și te învață cum să conduci o campanie SEO după standardele secolului XXI

Publyo este un sistem CRM unic pe piața românească. Dezvoltat de agenția Oblyo Digital Agency și Weboratory Capital pornind de la ideea de self service și nevoia de automatizare în era contemporană, este un sistem care îți permite să creezi și să implementezi o campanie SEO în doar câteva minute.

Oblyo Digital Agency, fiind o agenție digitală cu experiență și vechime pe piață, cunoaște provocările cu care se confruntă agențiile care încearcă să facă totul în mod analog și a pus la punct un sistem intuitiv, foarte eficient și, poate mai important decât orice, accesibil pentru oricine dorește să-și atingă mai repede adevăratul potențial.

Cât timp îți ia să planifici o campanie SEO? Dar să raportezi clienților tăi rezultatele sale? Dar să monitorizezi fiecare articol pentru a te asigura că este acolo unde ai plătit să apară și produce efectele dorite? Nu mai sta să calculezi deoarece, dacă folosești Publyo, răspunsul corect este: doar câteva momente.

Publyo îți permite să stabilești în cel mai ordonat și rapid mod cu putință detaliile fiecărui advertorial pe care dorești să-l publici pentru clienții tăi, să comunici aceste informații echipei tale de writeri și apoi să sari direct la etapa raportării, pe cont propriu, fără să formezi măcar un număr de telefon. Cât despre ideea de monitorizare, nici nu mai trebuie să-ți faci griji deoarece Publyo te anunță atomat dacă apar schimbări la vreunul din articolele publicate de tine în presa românească și notifică în același timp și publisherul pentru a remedia problema.

În concluzie, self service și automatizare la cel mai înalt nivel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)