Senzorul de amprente al iPhone 5S poate fi păcălit cu sfârcurile, degetele de la picioare sau lăbuțe de pisici (VIDEO)

Senzorul de amprente al iPhone 5S poate fi păcălit cu sfârcurile, degetele de la picioare sau lăbuțe de pisici (VIDEO)

Utilizatorii de iPhone 5S din întreaga lume au început să facă experimente cu cititorul de amprente al telefonului, descoperind astfel că acesta poate fi deblocat și cu sfârcurile, degetele de la picioare sau chiar pielea de pe lăbuțele pisicilor, scrie gizmodo.co.uk.

Deși Apple a anunțat că persoanele care dețin un astfel de iPhone nu au motive de îngrijorare cu privire la acțiunile criminale, iată că japonezii au descoperit că textura sfârcului bărbătesc poate de asemenea să deblocheze telefonul.

Deci, orice seamănă cu un deget în ceea ce privește textura pielii poate trece de senzorul Touch ID.

iPhone 5S poate fi deblocat cu sfârcul

Embed:
 
iPhone 5S, deblocat cu lăbuța unei pisici

Embed:
Tags:
Ultima oră
12:48 - Larisa Iordache, chinuită de accidentare înaintea finalei olimpice la bârnă: „O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre”
12:23 - Germania ar urma să administreze o a treia doză persoanelor vulnerabile. Jens Spahn vrea să extindă și disponibilitatea vaccinării pentru minorii din țară
12:23 - Nicușor Dan anunță patru proiecte noi pentru achiziția de tramvaie electrice din fonduri europene
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale