SOS, telefonia mobilă: Femeie PARALIZATĂ după ce s-a jucat o săptămână pe telefon!

SOS, telefonia mobilă: Femeie PARALIZATĂ după ce s-a jucat o săptămână pe telefon!

Dependenţa de telefon pare să fie tot mai letală. O femeie din China nu a mai reuşit să-şi folosească degetele de la mâna dreaptă, după ce s-a jucat o săptămână întreagă pe telefon, scrie descoperă.ro.
Femeia din China, a cărui identitate a fost protejată, este originară din Changsha, provincia chineză Hunan şi şi-a luat o săptămână de concediu pentru a se bucura de jocurile video de pe telefonul mobil.

Potrivit unui clip publicat de reţeaua Pear, aceasta lăsa smartphone-ul din mână doar când se culca. După câteva zile, femeia a început să aibă mari dureri la mâna dreaptă şi nu şi-a mai putut mişca degetele, care au rămas blocate în poziţia în care ţinea telefonul.

Medicii au examinat-o şi i-au dat diagnosticul de tenosinovită, o inflamare a tendoanelor. Boala este cauzată de folosirea exagerată a unei zone a mâinii şi femeia respectivă a butonat telefonul zile în şir, chiar şi când a simţit că are probleme medicale.

Din fericire pentru amatoarea de jocuri video, după administarea unui tratament, aceasta şi-a recuperat mobilitatea degetelor.

Medicii avertizează că simptomele tenosinovitei pot varia de la caz la caz şi îi sfătuiesc pe cei obsedaţi de smartphone-uri să le mai lase deoparte şi să-şi relaxeze mâinile.

Urmăriți B1TV.ro și pe