Test neobișnuit: De câte telefoane iPhone este nevoie pentru a opri un glonţ (VIDEO)

Test neobișnuit: De câte telefoane iPhone este nevoie pentru a opri un glonţ (VIDEO)
Foto: dailymail.co.uk

Telefoanele produse de Apple, suspuse unui test inedit. Echipa EverythingApplePro a vrut să afle de câte telefoane iPhone este nevoie pentru a opri un glonț tras de o puşcă de asalt AK-74, relatează Daily Mail.

Echipa EverythingApplePro, ce deține un canal de Youtube dedicat recenziilor pentru produsele companiei, a aflat răspunsul: la primul test, glonțul a reuşit străpungerea a patru aparate, oprindu-se în ecranul celui de-al cincilea.

La cel de-al doilea test, după modificarea poziției de tragere, glonţul a reuşit să perforeze cinci aparate, înainte de a fi oprit. Al şaselea telefon a continuat să funcționeze, deşi avea ecranul spart.

Testul a a avut ca scop testarea durabilității unui iPhone, pentru a vedea dacă este capabil să salveze viața unei persoane. Participanţii la experiment au estimat că glonţul va devia la impact şi că va străpunge cu greu patru telefoane.

Test neobișnuit: De câte telefoane iPhone este nevoie pentru a opri un glonţ

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu