TikTok aduce o nouă schimbare platformei de streaming / Cum va funcționa noul sistem

TikTok aduce o nouă schimbare platformei de streaming / Cum va funcționa noul sistem

TikTok este una dintre cele mai mari platforme de streaming din lume, iar pentru a atrage publicul conducerea aduce noi îmbunătățiri. Aplicația va avea un sistem care va funcționa diferit față de varianta anterioară.

Ce schimbare aduce TikTok platformei de streaming

TikTok aduce noi modificări în ceea ce privește modul în care conturile utilizatorilor vor fi evaluate. Persoanele care folosesc aplicația și încalcă una dintre Regulile Comunității TikTok vor primi un avertisment, iar conținutul va fi eliminat de pe platformă.

De știut este și faptul că dacă se va atinge o limită de avertismente în cadrul unei funcții oferite de aplicație sau în cadrul politicii TikTok, contul respectiv va fi eliminat definitiv, potrivit spynews.ro.

Schimbările pe care le aduce platforma de TikTok își propun să aducă mai multă siguranță în utilizatorilor la folosirea aplicației.

Uniunea Europeană ar putea interzice TikTok

Aplicația TikTok ar putea fi interzisă în Uniunea Europeană (UE) dacă nu respectă legislația UE până în septembrie 2023. Anunțul a fost făcut de comisarul european pentru piață internă, Thierry Breton.

Oficialul UE l-a informat pe directorul companiei chineze că trebuie să adapteze cât mai repede serviciile în funcție de legea privind serviciile digitale (DSA).

„DSA include sancţiuni descurajatoare, inclusiv interzicerea în UE în cazul unor încălcării repetate severe care ameninţă viaţa sau siguranţa oamenilor”, a spus Thierry Breton.

Urmăriți B1TV.ro și pe