Tot ce trebuie să știi despre iPhone 13!

Tot ce trebuie să știi despre iPhone 13!

Noul telefon de la Apple, iPhone 13, va apărea toamna aceasta. La ce să ne așteptăm? Ce să ne dorim? Ce informații au apărut până acum în presă, despre cel mai așteptat dispozitiv? Ei bine, noi am pus cap la cap tot ce se știe despre el și puteți citi în rândurile de mai jos.

În primul rând, iPhone 13 ar trebui să fie prezentat lumii întregi în luna septembrie, așa cum este tradiția la Apple. Încă nu se știe data exactă a evenimentului – deși există zvonuri că ar fi data de 17 septembrie sau 24 septembrie – însă ceea ce se așteaptă este că Apple ar lansa patru modele de telefoane anul acesta: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Care ar fi diferența între ele? De dimensiune și performanțe, bineînțeles. Cel mini va avea ecranul de 5,4 inch, cel standard va avea un ecran de 6,1 inch, la fel ca iPhone 13 Pro și modelul Pro Max va fi cel mai mare: 6,7 inch.

Alte informații despre ce s-ar cunoaște ar fi că ambele camere vor fi cu mult îmbunătățite față de modelele precedente. Bateria va ține și ea mult mai mult datorită modemului 5G mult mai eficient. Cea mai așteptată caracteristică ar fi ca ecranul să aibă o rată de reîmprospătare de 120Hz. Se vehiculează și că toate telefoanele lansate anul acesta ar veni cu un ecran Always On, care consumă mai multă energie.

Cu privire la design, există zvonuri și zvonuri. Unele spun că mai toate modelele ar veni cu o schimbare în ceea ce privește grosimea, adică ar fi mai subțire. Altele spun că nu ar fi vreo diferență notabilă. Până când Apple-ul nu le va prezenta lumii întregi, probabil că nici nu vom ști sigur.

Cu privire la prețul pe care noul telefon l-ar avea, se preconizează că acesta va fi puțin mai ieftin decât predecesorul lui, iPhone 12. Reamintim prețurile pentru dispozitivele cele mai recent apărute: între 700 și 1.100 de dolari, în funcție de model.

Unii spun că și numele de iPhone 13 ar fi o necunoscută și că Apple ar continua seria 12. Asta înseamnă că noile modele ar purta numele de 12S, 12SE etc. Nici acest lucru nu vom ști sigur până când Apple nu va confirma, însă analiștii sunt ceva mai convinși că gigantul producător de telefoane va continua cu numărul 13. S-au făcut deja studii cu privire la fobia americanilor față de numărul 13: unii nu ar cumpăra telefonul din cauza superstiției, dar aproape jumătate dintre respondenți și-ar schimba iPhone-ul pe care îl au acum cu noul iPhone 13.

De ce ar fi recomandat să ai un model cât mai nou? Ei bine, un telefon înlocuiește atât de mult device-uri la un loc încât, cu cât e mai performant, cu atât poți face mai multe lucruri cu el. Și dacă este mai nou, merge și mai bine, culorile se văd mai bine, se aude mai bine, poate și bateria ar ține mai mult. Îl poți folosi și ca un mini laptop, ca o agendă, poți urmări filme, poți asculta podcasturi, te poți juca jocuri. Și când spunem jocuri, ne gândim cam la absolut orice joc, poți alege jocuri clasice ca Solitaire sau jocuri de tip trivia sau jocuri de cazinou, de la poker până la celebrele păcănele, pe platforme care suportă varianta mobilă bineînțeles. Singurele care nu ar fi de recomandat sunt cele ceva mai complexe, de strategie, care necesită o anumită grafică și ți-ar trebui un computer de gaming special.

Cam acestea sunt informațiile care sunt cunoscute până în acest moment. Se știe oricum că Apple a fost mereu destul de secretos despre noile lansări și nu prea a lăsat să scape nimic publlicității, înainte de marele eveniment. La fel se întâmplă și în acest moment cu noul iPhone 13, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm.

Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat / Menținerea unității partidului e esențială
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o