Tot ce trebuie să știi despre telefonul iPhone 11 Pro Max

Tot ce trebuie să știi despre telefonul iPhone 11 Pro Max

Dacă ar fi să descriem pe scurt terminalele Pro din seria iPhone 11, putem spune că avem de-a face cu două terminale foarte bine echilibrate, unele din cele mai potente telefoane mobile create vreodată, cu o autonomie excelentă, procesoare care le vor menține relevanța pentru câțiva ani de acum încolo, ecrane absolut superbe și, cel mai important, camere foto care, cel puțin în momentul lansării, au fost cele mai bune de pe piață.

Chiar și acum când seria iPhone 12 și-a făcut deja apariția de câteva luni, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt două terminale destul de costisitoare. Dar atât iPhone 11 Pro, cât mai ales iPhone 11 Pro Max merită din plin dacă vrei cu adevărat să te bucuri de fotografie.

Avantajele și dezavantajele telefonul iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max dispune de un sistem de lentile excepțional pentru camera sa principală, are o autonomie excelentă, iar display-ul său este unul din cele mai bune. Pe de altă parte, sistemul de operare iOS 13 are o serie de bug-uri care îți dau bătăi de cap, nu ai o mufă pentru căști și nu în ultimul rând, trebuie să ai un buget de investiție destul de generos.

Cel mai important punct forte al telefonului iPhone 11 Pro Max este sistemul de lentile al camerei sale principale, dar vom vorbi mai întâi despre baterie pentru că atunci când vine vorba de camere foto Apple avem de discutat.

Telefoanele Apple nu s-au remarcat niciodată la capitolul baterie. Ne-am obișnuit deja de mult timp să încărcăm zilnic telefoanele de la americani, iar iPhone 11 Pro Max, chiar dacă este un telefon extraordinar, nu face excepție de la regulă. Cu toate acestea, un lucru demn de menționat este faptul că bateria sa ține cu cinci ore mai mult decât cea a lui iPhone XS care până acum era campion la autonomie.

Încă un lucru interesant despre acest telefon este faptul că a fost făcut în așa fel încât să suporte foarte bine șocurile provocate de căzături. Poți să scapi telefonul iPhone 11 Pro Max fără a te teme că-ți vei lua adio de la terminalul tău preferat pentru că producătorii l-au construit ca un telefon robust și rezistent, care nu se strică cu una cu două. Iar dacă chiar și așa tot îți dorești un plus de protecție, investește într-un set de huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile.ro care să îi dea în același timp și mai imaginea pe care ți-o dorești. Tot din acest magazin, Itelmobile, poți alege și huse iPhone 11 sau huse iPhone 11 Pro pentru celelalte două telefoane ale seriei.

Și hai să trecem în sfârșit și la subiectul camerei principale. Prin intermediul lentilei wide și a celei telephoto de care dispune acest telefon mobil, poți să mărești sau să micșorezi imaginea de două ori, cu un zoom optic de 4x.

Funcția Night Mode este și ea un punct de interes. Aceasta se activează în mod automat când lumina captată de lentile este insuficientă pentru o fotografie bună, iar activarea acestei funcții ar face o diferență. Dacă e să ne luăm după spusele directorului de Product Marketing de la Apple, Kaiann Drance, se pare că acest telefon este capabil să își adapteze camera în funcție de condițiile existente și să capteze astfel fotografii în care gradul de blurare este redus la minim.

Chiar dacă nu a putut fi folosită imediat după lansarea acestui flagship, în prezent, și funcția Deep Fusion reprezintă un motiv pentru care merită să investești într-un astfel de telefon. Cu ajutorul acestei funcții, chiar și cel mai neexperimentat fotograf poate scoate ce-i mai bun dintr-un portret, chiar dacă subiectul este fotografiat într-o cameră foarte puțin iluminată. Deep Fusion imortalizează o succesiune de nouă imagini într-un timp foarte scurt pe care, apoi, cu ajutorul procesorului A13 Bionic, le analizează din punct de vedere al expunerii și la final construiește o imagine detaliată și cu un nivel de zgomot foarte mic, pixel cu pixel.