Trei metode pentru a citi mesajele de pe WhatsApp fără ca expeditorul să vadă că i-ai dat cu „seen”

Trei metode pentru a citi mesajele de pe WhatsApp fără ca expeditorul să vadă că i-ai dat cu seen

Cu siguranță ți s-a întâmplat de multe ori să vrei să citești un mesaj de pe Whatsapp, dar fără să vadă acest lucru cel care ți-a trimis mesajul.

Știi faptul că în momentul în care ai trimis mesajul apare o bifă, când celălalt primește mesajul apare și a doua bifă, iar când l-a citit, cele două bife devin albastre.

Există trei metode pentru a citi un mesaj fără ca expeditorul să vadă acest lucru.

Una dintre metode este aceea să dezactivezi opțiunea din setări, dar va fi o problemă pentru că nici tu nu vei ști când ceilalți au primit mesajul de la tine.

A doua metodă ar fi să setezi opțiunea din setările telefonului în ceea ce privește notificările. Să le activezi, astfel să vezi mesajele în bara de sus a telefonului sub formă de notificare, problema în acest caz este că e posibil să îți arate doar ultimul mesaj, nu pe toate, la unele telefoane.

A treia metodă este aceea să îți oprești conexiunea la internet, atât la WiFi cât și la datele mobile. După asta, poți să intri fără griji pe WhatsApp pentru a citi mesajele. Prin urmare, mesajele pe care le-ai primit s-au încărcat și le vei putea deschide fără să fii conectat la internet, ele nu vor apărea ca fiind citite.

Tags: