Twitter s-a confruntat cu probleme de funcţionare: Mii de utilizatori au fost afectați

Twitter s-a confruntat cu probleme de funcţionare: Mii de utilizatori au fost afectați
Twitter s-a confruntat cu probleme de funcţionare: Mii de utilizatori au fost afectați. Foto: Pixabay

Twitter s-a confruntat joi cu probleme de funcţionare care au afectat mii de utilizatori de pe tot globul, conform site-ului specializat Downdetector.com, informează Reuters.

Probleme de funcționare pentru Twitter

Potrivit Downdetector.co.uk, care urmărește întreruperile de funcționare a site-urilor, serviciul a devenit indisponibil la ora 12:55, ora Regatului Unit.

Site-ul pare să fi picat la nivel global, fiind raportate întreruperi în Marea Britanie, SUA și Europa. De asemenea, probleme de accesare existau și în România

Rețeaua socială nu a mai avut o întrerupere de mai multe ore din anul 2016, când a fost inaccesibil timp de două ore și jumătate.

Twitter testează o nouă funcție

Utilizatorii Twitter vor avea la dispoziție o nouă funcție. CoTweet face posibilă publicarea unui mesaj într-un format în care deasupra textului scris apar doi autori.

Atunci când doi autori decid să folosească funcția CoTweet, primul pas este să finalizeze conținutul pe care doresc să îl partajeze. Vă recomandăm să folosiți Mesaje directe pentru a colabora. Odată ce mesajele sunt gata, unul dintre autori creează CoTweet-ul și inițiază o invitație către coautor. Atunci când coautorul acceptă invitația CoTweet, CoTweet-ul se postează imediat pe profilul fiecărui autor și pe cronologiile celor doi urmăritori”, spun reprezentanții Twitter

Urmăriți B1TV.ro și pe