Twitter va introduce o funcție ce va permite înregistrarea, editarea şi distribuirea de clipuri video direct pe platformă

Twitter va introduce o funcție ce va permite înregistrarea, editarea şi distribuirea de clipuri video direct pe platformă
Foto: independent.co.uk

Twitter va introduce anul viitor o funcţie care va permite înregistrarea, editarea şi distribuirea de clipuri video direct pe această platformă de microblogging, fără ca utilizatorii săi să mai fie nevoiţi să folosească în acest sens o altă aplicaţie, relatează AFP.

Miercuri, Twitter a anunțat pe blogul platformei planurile pe care le are pentru a crește interesul utilizatorilor săi.

Astfel, Twitter plănuieşte ca, începând din primul semestru al anului viitor, să introducă o funcţie care le va permite utilizatorilor acestei platforme să înregistreze, să editeze şi să partajeze clipuri video direct pe această reţea, fără a mai fi nevoiţi să folosească în acest sens aplicaţia Vine.

Totodată, rețeaua de socializare va introduce începând de săptămâna viitoare o funcţie care va face mai uşor de transformat o conversaţie publică într-una privată.

De asemenea, Twitter se gândește la o modalitate ca utilizatorii săi să aibă acces mai rapid la acele informaţii care sunt de interes pentru ei.

În prezent, pe Twitter sunt publicate în fiecare zi 500 de milioane de tweet-uri, iar utilizatorii le pot urmări cu uşurinţă în special pe acelea postate de persoanele pe care le urmăresc pe această platformă.