Una dintre cele mai folosite aplicații din România le pregătește o surpriză utilizatorilor. Ce vei putea face, direct pe telefon

Una dintre cele mai folosite aplicații din România le pregătește o surpriză utilizatorilor. Ce vei putea face, direct pe telefon
Una dintre cele mai folosite aplicații din România le pregătește o srupriză utilizatorilor. Ce vei putea face, direct pe telefon / Foto: Pexels.com

Una dintre cele mai folosite aplicații de muzică din România vine cu o mare surpriză pentru utilizatorii. Direct pe telefoanele mobile, oamenii vor putea asculta muzica lor preferată, din filmele și serialele de pe Netflix.

Spotify a decis să lanseze Netflix Hub, o secțiune unde utilizatorii vor putea asculta muzica preferată din serialele și filmele pe care le urmăresc pe Netflix, dar și o serie de podcasturi încărcate deja în platforma de streaming.

Una dintre cele mai folosite aplicații din România, surpriză pentru utilizatori

Coloanele sonore din Casa de Papel, Bridgerton, Squid Game sau The Crown vor fi doar câteva dintre cele disponibile pe Spotify, în secțiunea pentru melodiile din seriale. Hub-ul Netflix va putea fi accesat atât prin secțiunea gratuită, cât și prin varianta premium a aplicației, pentru care utilizatorii plătesc sume lunare, notează Reuters.

Aceasta nu este prima colaborare de acest gen pentru Spotify, în 2019 ei colaborând cu Disney, pentru realizarea Disney Hub, acolo unde clienții aplicației puteau asculta coloanele sonore din cele mai cunoscute pelicule marca Dinsey.

Spotify s-a bucurat de succes în timpul pandemiei

În timpul pandemiei, aplicația de streaming și muzică s-a bucurat de un real succes, având în vedere că oamenii au stat mai mult acasă. Platforma a fost folosită la nivel mondial pentru muzică și relaxare, sau pentru petreceri în familie.

În trimestrul al treilea, Spotify a înregistrat o creștere a numărului de abonați premium, însă a crescut mult și concurență, după lansarea Amazon Music și Apple Music.