Waze introduce o nouă funcție pentru șoferi / Despre ce este vorba

Waze introduce o nouă funcție pentru șoferi / Despre ce este vorba
Sursa Foto: Facebook / Waze

Waze, una dintre cele mai folosite aplicații cu beneficii pentru șoferi, aduce noi funcții pentru conducătorii auto. Șoferii vor putea raporta radarele și filtrele poliției fără a mai fi nevoie să folosească telefonul.

Waze-ul este o aplicație foarte cunoscută de șoferi datorită funcției de raportare. Funcția le arată șoferilor dacă sunt accidente, dacă traficul este aglomerat, dacă sunt controale ale poliției sau dacă există pericole pe drum.

Waze aduce noi funcții pentru șoferi

Prin intermediul aplicației, șoferii pot să afle starea traseului pe care urmează să-l parcurgă. Aceștia pot vedea dacă sunt ambuteiaje, accidente, controale ale poliției, însă acest lucru implică utilizarea telefonului în timpul condusului, lucru care este neregulamentar.

Deși data la care se vor produce schimbările nu este cunoscută, compania promite utilizatorilor că aceștia vor putea obține informații despre traseul pe care urmează să-l parcurgă fără a mai utiliza telefonul în timpul condusului, conform evz.ro.

Pentru a reduce numărul accidentelor rutiere, Waze va accepta blocajele de trafic, controalele radarelor și accidentele în rapoarte rapide.

Urmăriți B1TV.ro și pe