WhatsApp aduce cinci schimbări majore aplicației / Care sunt noile beneficii ale utilizatorilor

WhatsApp aduce cinci schimbări majore aplicației / Care sunt noile beneficii ale utilizatorilor
Sursa Foto: Pixabay

Pentru o folosire mai eficientă a aplicației de mesagerie, WhatsApp anunță cinci schimbări majore. Iată care sunt beneficiile utilizatorilor.

Dezvoltatorii WhatsApp vor ca aplicația lor să ofere cele mai bune servicii utilizatorilor. Aceștia vor aduce cinci schimbări importante la nivelul aplicației. Printre acestea, opțiunea de „Block” va fi mai ușor de folosit.

Cinci schimbări vor fi aduse aplicației WhatsApp

Printre schimbările aduse de dezvoltatorii aplicației este încadrată și opțiunea de „Block”. Ea va putea fi folosită mul mai ușor. Utilizatorii vor putea să blocheze o persoană prin intermediul unei comenzi listate în partea de opțiune de chat a profilului utilizatorului.

„Credem că această funcție va fi foarte utilă, mai ales dacă primiți multe mesaje de la persoane pe care nu le cunoașteți sau cu care nu doriți să vorbiți, astfel încât să le puteți bloca rapid deschizând opțiunile de chat”, au spus reprezentanții de la WABetaInfo.

WhatsApp va introduce funcția de detectare a textului din imagini. Tot ce va trebui să faci este să încarci o fotografie și să selectezi conținutul. Soft-ul va fi disponibil pentru utilizatorii iOS 16.

Și utilizatorii Android vor avea o nouă funcție. Convorbirile de pe WhatsApp vor putea fi mutate de pe un dispozitiv pe altul, însă nu se știe când această funcție va fi gata, potrivit evz.ro.

Cei care folosesc WhatsApp vor putea redirecționa conținutul media cu mesaj text.

„WhatsApp introduce o alertă care informează utilizatorii cu privire la posibilitatea de a transmite imagini, videoclipuri, GIF-uri și documente, cu legende: aceasta se implementează pentru persoanele care instalează astăzi cea mai recentă actualizare a aplicației”, au mai spus reprezentanții WABetaInfo.

Cea mai așteptată opțiune WhatsApp este utilizarea aplicației fără Internet.

„Conectarea prin proxy menține același nivel ridicat de confidențialitate și securitate pe care îl oferă WhatsApp. Mesajele tale personale vor fi în continuare protejate prin criptare end-to-end, rămânând între tine și persoana cu care comunici și pot fi văzute de nimeni”, au spus reprezentanții companiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”
12:40 - Standard & Poor’s se așteaptă la proteste masive în multe țări europene, pe fondul inflației și scumpirilor / Ce spune agenția de rating despre manifestațiile din România
12:28 - CIA finanțează cercetările în domeniul geneticii și vrea să aducă la viață specii dispărute. Care este motivația geopolitică