WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori
Sursa foto: Pixabay

WhatsApp, una dintre cele mai folosite aplicații, anunță o nouă funcție pentru utilizatori. Noua funcție are rolul de a spori securitatea conversațiilor.

Anul acesta, WhatsApp a introdus funcția „View Once” pentru fotografii și clipuri video, iar acum se vorbește de o nouă funcție pentru utilizatori. Iată despre ce este vorba.

WhatsApp aduce noi îmbunătățiri ale aplicației

Deși oficialii nu cunosc încă data la care funcția va putea fi folosită de către utilizatori, dar cert este că aceasta ar urma să fie lansată în prima jumătate a anului 2023.

Funcția pe care WhatsApp dorește să o adauge aplicației este „View Once” pentru mesaje, una dintre cele mai așteptate funcții, mai ales de cei care folosesc platforma pentru locul de muncă.

O altă funcție pe care WhatsApp o va avea este Business Search. Utilizatorii vor putea afla informațiile necesare și vor putea comanda produsele dorite, conform evz.ro.

„Oamenilor le place să aibă un canal direct cu companiile pentru a pune întrebări, a primi asistență și a obține informații despre produse în mod rapid și eficient. Fără e-mailuri de tip du-te-vino, fără punerea în așteptare. Iar pentru companii, este o modalitate excelentă de a oferi asistență, de a aprofunda relațiile cu clienții și de a încheia vânzări, toate acestea în cadrul unei aplicații pe care aceștia o cunosc și o apreciază.

Oamenii își doresc o modalitate simplă nu doar de a găsi, ci și de a ajunge la companii pe WhatsApp, astfel încât să poată obține asistență rapidă, fără a fi nevoiți să caute un număr de telefon, să trimită un e-mail la o adresă de asistență sau să navigheze pe un website complicat. Și, deși multe companii își promovează deja numărul de WhatsApp pe ambalaje, pe afișajele din magazine și pe website-uri, acestea ne cer adesea o modalitate mai bună de a ajuta mai mulți oameni să afle despre acest canal”, au transmis reprezentanții Meta.

Urmăriți B1TV.ro și pe