Yahoo Messenger nu a murit, se transformă: Au fost lansate două aplicații care pot fi descărcate pe Mac și PC

Yahoo Messenger nu a murit, se transformă: Au fost lansate două aplicații care pot fi descărcate pe Mac și PC

Aplicația Yahoo Messenger, lansată în urmă cu 18 ani, nu va fi închisă pe 5 august, așa cum va fi închisă așa cum a scris presa internațională de curând, ci va fi modificată.

La câteva zile după ce Verizon a achiziționat cu 4,83 miliarde de dolari Yahoo, au fost lansate în mod oficial două aplicații Yahoo Messenger pe care le puteți descărca pentru Mac și PC, scrie PlayTech.

Astfel, din data de 5 august nu va mai funcționa vechiul Yahoo Messenger, dar aplicația nouă poate fi descărcată deja de AICI.

Noul program are o interfață complet diferită față de orice altă creație Yahoo pe care ați experimentat-o vreodată. Câteva funcții în special, merită toată atenția. Lista include posibilitatea ștergeii mesajelor gata trimise, o funcție ideală pentru momentele în care ați scris un text la nervi sau ați făcut o greșeală de ortografie. Puteți căuta rapid și trimite reacții sub formă de GIF-uri folosind Slack. Mai este inclusă posibilitatea de a da like la postări și de a trimite rapid seturi stufoase de fotografii doar prin tragerea lor din Finder sau File Explorer în fereastra de chat”, explică PlayTech.

Tags: