Prognoza meteo, azi, 09 martie 2021. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale

Prognoza meteo, azi, 09 martie 2021. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale
FOTO: Pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 09 martie 2021. Potrivit acestora valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 09 martie 2021

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, în cea mai mare parte a ţării valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în zonele montane, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de ninsoare. În Oltenia şi Muntenia la început vor fi mai ales ploi, apoi vor predomina ninsorile, în sudul Banatului şi pe arii restrânse în Dobrogea se vor semnala precipitaţii mixte. În sudul Transilvaniei şi al Moldovei, precum şi în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi local în Carpaţii Orientali va ninge.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora, iar în cursul nopţii se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre sfârşitul intervalului, când va atinge viteze de 40…45 km/h.

Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

Prognoza meteo la munte

La munte, cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a intervalului şi a zonei montane. Se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări mai ales în a doua parte a intervalului, cu viteze de 40…60 km/h. Valorile termice vor scădea faţă de intervalul precedent.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, astăzi, se va semnala ploaie slabă începând după-amiaza.

Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”