Prognoza meteo, azi, 1 februarie 2021. Vreme în general închisă, temperaturi maxime de până la 11 grade

Prognoza meteo, azi, 1 februarie 2021. Vreme în general închisă, temperaturi maxime de până la 11 grade
Foto: Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 februarie 2021. Specialiștii anunță o vreme în general închisă, ninsori la munte, la altitudini de peste 1500 m, precipitații mixte în Crişana, Maramureş, estul Transilvaniei șiploi în celelalte regiuni.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 1 februarie 2021

Luni, vremea se va menţine în general închisă. Cu precădere ziua, vor fi precipiaţii sub formă de ninsoare la munte, la altitudini de peste 1500 m, şi în jumătatea de nord a Moldovei. Vor fi precipitații mixte în Crişana, Maramureş, estul Transilvaniei şi mai ales ploi în celelalte regiuni, cu precădere în cele sud-estice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificari în prima parte a intervalului în Dobrogea şi pe crestele montane, unde vor fi rafale în general de 50…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 11 grade, iar cele minime între -7 şi 4 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea se va încăzi uşor. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului vor mai fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 2…3 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea se va menţine în general închisă şi mai ales în cursul zilei se vor semnala precipitaţii mixte, iar la altitudini de peste 1500 m numai ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe creste, unde vor fi rafale în general de 50…60 km/h.

Ultima oră
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie