Prognoza meteo, azi, 10 aprilie 2021. Vremea se va menține rece pentru această perioadă

Prognoza meteo, azi, 10 aprilie 2021. Vremea se va menține rece pentru această perioadă
Foto: Pixabay.com

Sâmbătă, vremea se va menține în continuare rece pentru această perioadă în cele mai multe regiuni ale țării, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 10aprilie 2021

Temperaturile vor continua să fie mai scăzute decât cele normale pentru începutul lunii aprilie. Pentru ziua de sâmbătă meteorologii anunță că vom avea parte de vreme rece, chiar deosebit de rece dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a ţarii. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 17 grade Celsius, iar valorile minime se vor încadra între -9 şi 8 grade.

Prognoza meteo pentru București

În București, temperaturile vor fi puțin mai ridicate comparaiv cu zilele precedente, însă vremea va fi înca rece pentru aceasta dată, mai ales dimineaţa şi noaptea.

Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de un cer senin, iar vântul va sufla slab pâna la moderat.

Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 15 grade, iarvalorile minime vor fi cuprinse între -1 și 1 grad Celsius. Noaptea, vor fi condiţii de brumă.

Prognoza meteo la munte

Și la munte temperaturile vor fi în creștere ușoară faţa de intervalul anterior. Cu toate acestea, vremea se va menține rece pentru această dată, în special dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin seara şi noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo pe litoral

La malul mării, pentru ziua de sâmbătă sunt așteptate valori termice maxime de până la 13 grade Celsius și minime de până la 5 grade.Cerul va fi senin, cu șanse foarte mici de precipitații.

Tags:
Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)