Prognoza meteo, azi, 10 septembrie 2020. Vremea se menține caldă în aproape toată țara

Prognoza meteo, azi, 10 septembrie 2020. Vremea se menține caldă în aproape toată țara
FOTO: Pixabay.com

Joi, 10 septembrie,vremea va fi predominant frumoasă în toată țara și mai caldă decât în mod obișnuit în aceastăperioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea în nordul și nord-estul țării și se vor semnala averse slabe pe arii restrânse în Carpații Orientali și izolat în nordul Moldoveişi prin Bucovina.Ploile de scurtă durată vor mai fi posibile doar după amiază, izolat, în zonele de munte. Se vor înregistra maxime cuprinse între 24 și 33 de grade și minime între 8 și 18 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sud-estice și pe crestele montane.

Prognoza meteo în principalele zone ale țării

În Banat,temperatura aerului va crește ușor, joi. Sunt prognozate 30 de grade și șanse scăzute de ploaie.

Și în Crișana vremea se menține frumoasă. La amiază se vor înregistra 28-29 de grade, iar noaptea minime de 14-15 grade.

ÎnTransilvania se anunță maxime de 28 de grade și minime de 10-11.

Maramureșeni vor resimți tot28 de grade pe parcursul zilei, iar în cursul nopții,minime de 13 grade.

Temepraturile ating 29 de grade în Moldova. Minimele vor scădea până pe la14-15 grade.

În Muntenia temperatura aerului va crește ușor, spre 29 de grade, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

Oltenia, vremea se răcește puțin față de zilele trecute, iar media va scădea spre 29 de grade. În cursul nopții vor fi 15 grade.

Și în Dobrogea vremea se menține frumoasă pentru această perioadă, cu valori de 23…24 de grade. Media minimelor termice se va situa în general între 14 și 16 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

Prognoza meteo în București

În București, vremea se va menține frumoasă, cerul va fi mai mult senin noaptea și dimineața, iar vântul va sufla slab. În cursul după-amiezii se vor atinge 30-31 grade. Minimele vor porni de la 14 grade in zona presorășească și se vor opri la 17 grade în centrul orașului.

Prognoza meteo la mare

Și pe litoralvremea bună se menține. Cerul va fi predominant senin,briza rămâne activă, iar maximele din staţiuni ajung pe la 25-26 de grade. Apa mării are în continuare 23-24 de grade.

Prognoza meteo la munte

Vreme bună găsim şi în zonele de munte. Chiar dacă temperaturile scad în timpulnopții,amiazaaduce temperaturi agreabile.Spre seară,în Carpații Meridionali și Orientali sunt așteptate ploaide scurtă durată. Ziua vor fi14 grade, iar noaptea scad până la6 grade.

Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților