Prognoza meteo, azi, 12 ianuarie 2021. Va ninge în toată țara

Prognoza meteo, azi, 12 ianuarie 2021. Va ninge în toată țara
Sursa Foto: Aaron Burden/ Unsplash

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 12 ianuarie 2021. Potrivit acestora va ninge în toată țara.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 12 ianuarie 2021

Mai exact, spre deosebire de ziua anterioară, va ninge în toată țara, iar în sud-estul țării va ploua. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad şi 5 grade Celsius, mai ridicate pe litoral, spre 7 – 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade Celsius. Se va depune polei. Îndeosebi noaptea, va fi ceaţă.

În această săptămână, cu excepția extremității de sud și de sud-est a țării, unde temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-est și la munte.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală va mai ninge, dar vor fi şi intervale cu lapoviţă şi ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu rafale de 20 – 30 kilometri pe oră. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte va ninge în continuare. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări în nordul Carpaţilor Orientali, noaptea. Temperaturile maxime se vor situa între -6 și 0 grade Celsius. Cel mai cald va fi mâine în Poiana Brașov și Predeal.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, marți, va ploua slab dimineața și după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Ultima oră
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)