Prognoza meteo, azi, 18 aprilie 2021. Vreme închisă și temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă

Prognoza meteo, azi, 18 aprilie 2021. Vreme închisă și temperaturi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă
Foto: pixabay.com

Meteorologii anunță pentru ziua de duminică o vreme în continuare închisă și rece pentru această dată, în cea mai mare parte a teritoriului, fiind așteptate ploi temporare în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fivremeaazi, 18 aprilie 2021

Duminică vom avea parte de o vreme mohorâtă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Maximele termince vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, în timp ce valorile minime se vor situa între -1 şi 7 grade. Temporar, mai ales pe parcursul zilei, va ploua în toate regiunile, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, dar și în sud-vestul, sudul şi centrul țării.

Prognoza meteo pentru București

Și în Capitală sunt așteptate ploi și o vreme rece. Cerul va fi înnorat şi temporar va ploua, mai ales în timpul zilei. Temperatura maximă va ajunge până la valoarea de 10 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 5-6 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea va fi în general închisă şi mai rece decât în mod normal pentru jumătatea lunii aprilie. Temporar, vor fi precipitaţii mixte, iar izolat, cantitaţile de apa vor depăşi prin cumulare 15 l/mp.

Prognoza meteo pe litoral

La malul mării sunt șanse mari să plouă începând din după-amiaza zilei de duminică. Temparatura maximă va fi de 12 grade Celsius, în timp minima va ajunge până la 8 grade.

Tags:
Ultima oră
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”