Prognoza meteo, azi, 21 mai 2021. Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo, azi, 21 mai 2021. Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor
Foto: pixabay.com

Vineri, vremea va fi în continuare rece pentru această perioadă, deși meteorologii anunță temperaturi în creștere în unele regiuni ale țării.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fivremeaazi, 21 mai 2021

În cursul zilei, valorile termice vor fi ușor mai mari față de ziua precedentă. O încălzire semnificativă va fi resimțită în vestul, nordul și centrul țării. Totuși, vremea va fi răcoroasă în toate regiunile.

Sunt așteptare înnorări temporar accentuate în centrul, sudul şi estul teritoriului, precum şi la munte, unde local vor fi averse, în general slabe cantitativ.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade Celsius, iar minimele termice vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, izolat uşor mai scăzute în depresiuni.

Prognoza meteo pentru București

Și în Capitală, temperaturile vor fi în creștere ușoară, însă vremea se va menține și aici răcoroasă pentru data din calendar. Bucureștenii vor avea parte de un cer înnorat, mai ales în jurul prânzului, atunci când sunt șanse să apară averse slabe, însoțite de descărcări electrice. Apoi, spre seară cerul va deveni variabil spre senin. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…11 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse averse slabe în CarpaţiiOrientali şi în Munţii Apuseni, mai ales seara și noaptea.

Prognoza meteo pe litoral

La malul mării, vremea va fi rece şi uşor instabilă. Maximele termice se vor încadra între 16 şi 19 grade Celsius, în timp ce valorile minime vor fi cuprinse între 11 şi 14 grade.

Temperatura apei mării va fi de 15 şi 16 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Un elev din Bihor notat cu 2,80 la Evaluarea Națională a primit 8,70 după contestație. Ce spune ministrul Educației
14:16 - Gina Chirilă a spus cum a trecut peste infidelitatea soțului său: „Sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine”
14:16 - BRD Pensii, după scandalul delapidării unui fond de pensii private: „Activele participanților nu sunt afectate. Suma a fost deja acoperită de acționari”
13:55 - Sorin Cîmpeanu: Programul „Masă caldă” se va extinde de la 150 la 300 de şcoli (VIDEO)
13:47 - Imagini cu Insula Șerpilor în momentul evacuării trupelor ruse: „Inamicul a evacuat în grabă rămășițele garnizoanei” (FOTO)
13:41 - Povestea familiei avocatului din Kiev, ucis de o rachetă rusă: „Ea nu știe că tatăl ei nu mai este”
13:31 - Diferențe de prețuri uriașe în Bulgaria față de România. Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o cafea și un suc pe litoralul bulgăresc
13:29 - Guvernul a aprobat joi scăderea cu 50 de bani a prețului carburanților. Virgil Popescu: „Mă aștept ca în perioada următoare să vedem în piață companii care aplică această Ordonanță” (VIDEO)
13:10 - Plaja 3 Papuci din Constanța îi face concurență serioasă celei din Mamaia. Cât a ajuns să coste o bere la draft
12:58 - Generalul Cristian Barbu, despre retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor: „Ultimul atac ucrainean a fost de o intensitate ieșită din comun și este clar că rușii au avut pierderi substanțiale” (VIDEO)