Prognoza meteo, azi, 25 decembrie 2020. Va fi înnorat ziua

Prognoza meteo, azi, 25 decembrie 2020. Va fi înnorat ziua

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 25 decembrie 2020. Potrivit acestora, va fi înnorat ziua, iar îndeosebi noaptea și seara va ploua slab.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 25 decembrie 2020

Astăzi, la fel ca în ziua anterioară, în vestul, nordul, nord-estul şi centrul ţării vremea se va răci, va fi închisă şi va ploua. Noaptea, în Moldova, Transilvania şi posibil şi în Maramureş va ninge. La munte se vor semnala precipitaţii mixte ce vor determina pe suprafeţe mici polei, iar la altitudini mari treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. În restul regiunilor României va fi înnorat ziua, iar îndeosebi noaptea și seara va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană, în special pe creste, unde la rafală se vor depaşi viteze de 70 – 80 kilometri pe oră. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 6 şi 14 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud a țării, iar cele minime se vor situa între -1 şi 7 grade Celsius. Izolat se va semnala ceaţa.

Amintim că Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, a anunțat, joi, pentru B1 TV prognoza meteo pentru ultimele zile din 2020 și, în special pentru Crăciun și Revelion.

Potrivit prognozei, în prima zi de Crăciun vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în toată țara.

În a doua și a treia zi de Crăciun, vremea se răcește accentuat și vor încep ploile.

După cele două zile de frig vremea se încălzește din nou, iar în noaptea de Revelion sunt asteptate temperaturi destul de ridicate.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 4 – 5 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea se va răci. Precipitațiile vor fi mixte, iar izolat se va semnala polei. La altitudini mari vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zapadă. Cantităţile de apă cumulate, pe alocuri, vor fi de până la 15 – 20 litri pe metrul pătrat, cu o probabilitate ridicată în Munţii Banatului şi Carpaţii Meridionali. Maximle se vor situa între -1 și 6 grade Celsius.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, în ziua de Crăciun, va ploua în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă 4 grade Celsius.

Ultima oră
16:12 - Florin Cîțu: Sunt cele mai mari şanse să avem în viitor coaliţia PNL – USR PLUS – UDMR, cu mine premier (VIDEO)
16:09 - Alexandru Sassu, fostul președinte la TVR, a murit. Afecțiunea de care suferea
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)