Prognoza meteo, azi, vineri, 11 septembrie 2020. Vântul se intensifică în regiunile sudice și pe litoral

Prognoza meteo, azi, vineri, 11 septembrie 2020. Vântul se intensifică în regiunile sudice și pe litoral
Sursa Foto: Hepta

Vineri, 11 septembrie, vremea rămâne caldă,temometrele indicând valori cuprinse între 22 și 32de grade,ușor mai crescutedecât cele normale în această perioadă.Cel mai rece va fiîn estul Transilvaniei, unde izolat vor fi condiții de ceață. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montană șiregiunile nord-estice, unde vor apăreaînnorări temporare și, unde este posibil săcadăploi scurte. Vântul se va înteți în sudul țării și pe litoral.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 11 septembrie2020

În Banat, temperaturile mai creasc puțin față de zilele precedente și pot ajunge până la 28-30 de grade Celsius, iar în timpul nopții, vor scădea la 15 grade.

Și înCrișana se resimte o încălzirea a aerului, maximele se vor situa în jurul a 29 de grade, în timp ce minimele se vor situa între14-15 grade.

În Transilvania vor fi în jur de 28 de grade ziua, iar noaptea, 10-11.

Maramureș:vremea seva încălzi ușor, iar temometrele vor arăta28 de grade. Minimele vor atinge 13 grade.

În Moldova sunt prognozate temperaturi mai scăzute,spre 25 de grade în timpul zilei și care vor coborî noaptea până la14 grade.

Temperatura aerului va crește ușor, spre 29 de grade în Muntenia. Temperaturile nocturne vorfi de 12-14 grade.

În Oltenia, chiar dacă temperaturile rămân destul de ridicate,se va răcori ușor față de zilele precedente, iar media va scădea spre 29 de grade.Minimeletermice vor fi de 15 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală,vremea se va menține frumoasă, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflamoderat în timpul zilei și își va pierde din intensitate noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15-17 grade. Șansele de ploaie sunt reduse.

Prognoza meteo la munte

La munte,mercurul din termometre va urca până la maxim24 de grade, iar în timpul nopțiivor ajunge la 13 grade.Cerul va fi variabil în timpul zilei, cu posibileînnorări, în timp cenoaptea va deveni senin. Izolat va ploua slab, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări, mai ales pe creste.

Prognoza meteo pe litoral

La mare avem în continuare, timp frumos şi condiţii bune de plajă.Cerul va fi mai multsenin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25și 27de grade, iar cele minimeîntre 18și 20de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 25 de grade.

Ultima oră