Prognoza meteo până la sfârșitul lunii aprilie: Zilele mohorâte, friguroase și ploioase persistă (VIDEO)

Prognoza meteo până la sfârșitul lunii aprilie: Zilele mohorâte, friguroase și ploioase persistă (VIDEO)
Sursa Foto: Hepta

Sfârșitul lunii aprilie nu aduce vreme frumoasă. În zilele următoare ploile revin în forţă, avertizează meteorologii.Sunt prognozate zile friguroase și ploioase în următoarele două săptămâni, cu temperaturi sub media normală a periodei.

Mihai Hustiu, meteorolog de serviciu de la ANM, a făcut prongnoza meteo, pentru B1 TV, până la sfârșitul lunii aprilie.

„Într-adevăr, o zi de duminica cu vreme rece, nebulozitatea va fi pronunțată pe parcursul zile, în cea mai mare parte a zilei. Sunt așteptate ploi temporare în vestul și sud-vestul tării, dar extinse în celelalte regiuni, local și temporar. Regimul termic va fi modest, temperaturi maxime cuprinse intre 6 și 15 grade. În Capitală așteptăm în jur de 11 grade. În țară, în mod normal ar trebui să fie între 14 si 20 de grade, în acesta perioadă, iar în Capitală în jur de 19”, a spus meteorologul.

Nici săptămâna viitoare, vremea nu se încălzește

„Săptămâna începe tot cu vreme închisă și ploioasă, în special în sud-estul și sudul țării unde va evolua un ciclon spre bazinul marii mediteraneene și de aceea, ploile vor fi mai importanta cantitative in sud-est, unde se vor cumulat 15-20 l pe metru pătrat. De marți încolo, vream se ameliorează sub aspectul precipitațiilor vor mai fi ploi pe suprafețe mei restrânse, iar temperaturi, încet vor marca o creștere, urmând ca la mijlocul săptămânii, miercuri și joi sa avem zile cu temperaturi mai potrivite pentru acesta perioadă din aprilie. Spre pare ca spre finalul săptămânii viitoare s-ar putea sa vină din nou o masa de aer mai rece, iar temperaturile vor scădea din nou, cel mai probabil in vest, centru și nord, unde si ploile își vor face din noua apariția”, spune meteorologul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3