Prognoza meteo pentru weekendul 11-13 septembrie 2020. Temperaturile ating 33 de grade în Capitală

Prognoza meteo pentru weekendul 11-13 septembrie 2020. Temperaturile ating 33 de grade în Capitală

Vremea se menține destul de caldă și în weekendul11-13 septembrie. Temperaturile urcă cu câteva grade față de zilele precedente. Precipitații de scurtă durată sunt prgnozate la munte, dar și un vânt care începe să prindă putere.

Vineri, temperaturile rămân mai ridicate decâtdecât cele normale pentru această dată, în toată țara. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în sudul țării, iar în zonele demunte și în în nord-est sunt așteptate ploi ușoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade,iar cele minime, în general, între 8 şi 18 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Ziua de sâmbătă va fi însorită. La munte sunt prognozate ploi scurte,iar vântul va avea intensificări,în special în vestul Carpaților Meridionalişiîn sudul țării.Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade.

Duminică se resimte o creștere a temperaturilor în toată țara, chiar dacă în zonele montane pot apărea ploislabe în a doua parte a zilei, iar pe litoral vântul se va intensifica. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime în general între 11 şi 20 de grade.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea în weekend-ul 11-13 septembrie 2020

În Banat, temperaturilecresc ușor pe parcusul celor 3 zile de prognoză, și vor ajunge până la 30 de grade Celsius, iar în timpul nopții, vor scădea la 15 grade.

Și înCrișana se resimte o încălzirea a aerului, maximele se vor situa în jurul a 29 de grade, în timp ce minimele se vor situa între14-15 grade.

În Transilvania vor fi în jur de 28 de grade ziua, iar noaptea, 10-11.

În perioada următoare,în Maramureș, vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, până pe 13 septembrie, când în medie se vor înregistra 28 de grade. Minimele vor atinge 13 grade.

În Moldova sunt prognozate tot28 de grade la amiază și14-15 grade grade în cursul nopții.

Înintervalul 11-13septembrie, temperatura aerului va crește ușor, spre 29 de grade în Muntenia. Temperaturile nocturne vorfi de 12-14 grade.

În Oltenia, chiar dacă temperaturile rămân destul de ridicate,se va răcori ușor față de zilele precedente, iar media va scădea spre 29 de grade.Minimeletermice vor fi de 15 grade.

Prognoza meteo pentru București

Vremea frumoasă va persista în Capitală și weekendul11-13 septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade, iar cea minimă de 15-17 grade.

Vineri,vremea rămâne caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15-17 grade.

Ziua de sâmbătă,12 septembrie, va aduce vreme plăcută, cer variabil și vânt care va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 şi 30 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade.

Și duminică vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Vântul continuă să bată destul de slab, iar cerul va prezenta înnorări de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime în general între 11 şi 20 de grade.

Prognoza meteo la munte

Deși mai rece decât în restul țării, vremea rămâne frumoasă și la munte. Vântul va sufla cu putere pe creste, cerul va prezenta scurte înnorări.şi e posibil să plouă în intervale scurte.

Prognoza meteo pe litoral

Și lamalul mării, vremea rămâne plăcută. Cerul va fi predominant senin, briza rămâne activă, Temperaturile se vor situa între25-26 de grade, iar apa mării va avea23-24 de grade Celsius.

Ultima oră
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat