A renunțat la studii, dar a ajuns să câștige mii de dolari pe săptămână: ”Școala n-a fost pentru mine!”

A renunțat la studii, dar a ajuns să câștige mii de dolari pe săptămână: ”Școala n-a fost pentru mine!”
Foto: Instagram/nathanazareth.

Nathan Nazareth, un tânăr de 21 de ani, a sfidat așteptările părinților săi, care erau intelectuali (mama lui fiind profesoară, iar tatăl contabil) și care își doreau ca el să urmeze o facultate și să se angajeze într-o corporație, notează peroz.

Nathan a rămas ferm în convingerile sale

Cu toate acestea, Nathan a decis să nu-și continue studiile, considerând că ar fi fost prea ușor și a ales să-și înceapă propria afacere. Chiar dacă părinții lui l-au îndemnat să își schimbe decizia, Nathan a rămas ferm în convingerile sale.

Acum, afacerea lui Nathan îi aduce peste 4.000 de dolari pe săptămână și îi oferă posibilitatea de a duce un stil de viață excentric.

Toată viața mea mi s-a spus să învăț bine, să iau note mari la teste, la examene, însă în sufletul meu am știut mereu că asta nu e pentru mine. Am fost mai degrabă interesat de antreprenoriat”, a povestit tânărul, potrivit Daily Star.

Nathan, despre începuturile în carieră

Tânărul a povestit, de asemenea, că pasiunea lui pentru antreprenoriat a început încă din adolescență, când le vindea dulciuri colegilor de clasă. Totuși, el nu s-a bucurat de susținerea părinților.

”Nu m-au susținut la început, dar cred că a fost justificată din prea multă dragoste, rata de succes în afaceri nu e prea grozavă. Trebuie să faci multe sacrificii, chiar și să pierzi, iar oamenii nu vor ca cei dragi să sufere”, a mai explicat tânărul.

Astfel, în 2019, imediat după ce a terminat liceul, a început să caute pe internet modalități de a face bani. Astfel, după ce a învățat despre tranzacțiile Forex, despre criptomonede, dar și despre marketing, acesta a ales să-și îndrepte atenția spre cel din urmă.

”Dacă faci social media pentru clienți, nu ai nevoie de capital, clienții te plătesc pentru asta. A fost nevoie să învăț cum funcționează diferite platforme, cum funcționează reclamele plătite și a fost perfect pentru mine.”, a povestit Nathan, care susține că a ajuns, la un an de când a intrat în acest domeniu, să câștige mai bine de 5.000 de dolari pe săptămână.

Urmăriți B1TV.ro și pe