A$AP Rocky, tatăl copilului Rihannei, riscă o condamnare de până la 9 ani de închisoare

A$AP Rocky, tatăl copilului Rihannei, riscă o condamnare de până la 9 ani de închisoare
Rapperul A$AP Rocky a fost acuzat de atac cu armă de foc în urma unui schimb de focuri de armă care a avut loc anul trecut, sursă foto: captură YT

Rapperul A$AP Rocky a fost acuzat de atac cu armă de foc în urma unui schimb de focuri de armă care a avut loc anul trecut.

Este partenerul Rihannei cu care are și un copil

Se presupune că starul, al cărui nume real este Rakim Mayers, a îndreptat arma spre un prieten în timpul unei dispute din noiembrie 2021. Procurorii spun că ulterior a tras de două ori cu arma în direcția victimei, care a suferit o rană minoră.

În vârstă de 33 de ani, rapperul ar putea fi condamnat la până la nouă ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. El este tatăl cpilului cântăreaței Rihanna, copil care s-a născut în luna mai.

A$AP Rocky urmează să se prezinte miercuri în fața instanței pentru a răspunde la două acuzații de atac cu o armă de foc semiautomată, cu acuzații de utilizare personală a unei arme de foc.

Avocatul său nu a făcut niciun comentariu imediat cu privire la aceste acuzații

Procurorul districtual al comitatului Los Angeles, George Gascón, a declarat: „Descărcarea unei arme de foc într-un loc public este o infracțiune gravă care s-ar fi putut încheia cu consecințe tragice, nu numai pentru persoana vizată, ci și pentru trecătorii nevinovați care vizitau Hollywood-ul.

Vestea împușcăturilor a apărut în aprilie, când starul a fost arestat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, în timp ce se întorcea dintr-o vacanță cu Rihanna. El a fost eliberat trei ore mai târziu, după ce a plătit o cauțiune de 550.000 de dolari.

Poliția a găsit mai multe arme de foc la locuința lui Mayers în timp ce executa un mandat de percheziție în urma arestării sale.

Terell Ephron, care face parte din colectivul hip-hop A$AP Mob, s-a identificat ca fiind victima și l-a dat în judecată pe fostul său prieten săptămâna trecută, acuzându-l de agresiune și lovire și suferință emoțională.â

Ephron, cunoscut și sub numele de A$AP Relli, a susținut că Mayers l-a „ademenit” într-o locație obscură din Hollywood pentru a discuta o neînțelegere. El mai susține că, după o altercație verbală, Mayers „a scos un pistol și l-a îndreptat intenționat în direcția [lui Ephron] și a tras mai multe focuri de armă”.

Ephron a fost „lovit de proiectilul/fragmentele de glonț” în mâna stângă și a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit documentelor din instanță. El solicită despăgubiri de cel puțin 25.000 de dolari (20.750 de lire sterline).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse