Actorul din serialul „Umbre”, pe scena iUmor. Cum i-a impresionat Șerban Pavlu pe jurații eimisiunii (VIDEO)

Actorul din serialul „Umbre”, pe scena iUmor. Cum i-a impresionat Șerban Pavlu pe jurații eimisiunii (VIDEO)
FOTO: colaj Imdb.com/Facebook: iUmor

„Relu” a pășit pe scena iUmor. Actorul Șerban Pavlu a fost invitat în emisiunea de la Antena 1, unde a pregătit un roast pentru cei trei jurați. Bărbatul în vârstă de 44 de ani i-a impresionat rapid pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cu glumele pe care le-a făcut.

Șerban Pavlu este protagnostul serialului „Umbre”, iar în ediția de sâmbătă, actorul în vârstă de 44 ani a urcat pe scena iUmor. Obișnuiți cu figura impunătoare a personajului căruia Șerban îi dă viață, fanii au fost surprinși să îl vadă de această dată pe „Relu”, într-o ipostază cu totul și cu totul inedită.

Actorul din „Umbre” pe scena iUmor

Șerban Pavlu a avut un moment impresionant în emisiunea de la Antena 1. Celebrul actor a stârnit hohote de râs în rândul juraților și al publiclui, iar fanii internauți au ținut să aprecieze momentul odată ce a fost distribuit pe YouTube.

Delia, Chelo și Mihai Bendeac au fost surprinși să îl vadă pe actorul în vârstă de 44 de ani în platoul emisiunii, iar la început nu au știut la ce să se aștepte, una dintre cele mai mari curiozități fiind dacă momentul va fi realiza de Șerban Pavlu sau de consacratul personaj Relu din serialul de la HBO. „A fost așa un moment… m-a dus cu gândul la filmul acesta de pe HBO”, a mărturisit Delia înainte ca Șerban să începă roastul.

„Am venit să iau apărarea. Voi vă luați aici de niște oameni care muncesc!”, așa a început actorul în vârstă de 44 de ani momentul special din emisiunea iUmor.

O relație specială cu Mihai Bendeac

Șerban Pavlu și Mihai Bendeac au o relație mai specială. Cei doi actori au jucat împreună în producția „În puii mei”, așa că momentul dedicat juratului alături de care a lucrat nu putea să nu fie special. „În fața mea, mort de râs, este Mihai Bendeac, Mișu. Mișule, am început amândoi la „În puii mei”, pe urmă am intrat amândoi în „Umbre”, eu în serial tu…. Eu am învățat multe de la Mihai, unele lucruri nu se pot spune la televizor, celelalte nu contează”, a glumit Șerban Pavlu pe seama lui Mihai Bendeac.

Șerban Pavlu, vedeta serialului „Umbre”

Actorul Șerban Pavlu îi dă viață timp de trei sezoane, personajului Relu, din serialul difuzat de HBO, „Umbre”. Producția urmărește povestea lui Relu, un taximetrist de vârstă mijlocie care își banii și ca recuperator pentru un mafiot local.

Personaj de temut, Relu joacă în producția românească alături de Maria Obretin, Andreea Vasile, Mădălina Craiu, dar și nume precum Doru Ana, Ștefan Velniciuc, Dorel Vișan și Adrian Titieni.

Șerban Pavlu este și mândrul deținător al unui Premiu Gopo, pentru cel mai bun rol, în filmul „Toată lumea din familia noastră”.

Actorul în vârstă de 44 de ani a recunoscut însă în mai multe rânduri că rolul din reclame, în care era „Vărul” a fost cel care i-a adus succesul. „Reclama cu Văru’ m-a propulsat enorm. Pentru mine, însă, lucrurile stau altfel decât se văd acum. Eu am început cu teatrul, fac film – şi am avut norocul să fac film bun -, iar abia în ultimii ani m-am implicat şi în televiziune.”, explica actorul Șerban Pavlu pentru Adevărul.