Actorul Michael K. Williams, vedeta serialului „The Wire”, a fost găsit mort în apartamentul său

Actorul Michael K. Williams, vedeta serialului „The Wire”, a fost găsit mort în apartamentul său
Foto: Hepta - Abaca Press / Depoilly Xavier/ANDBZ/ABACA

Michael K. Williams, protagonistul serialului „The Wire” („Cartelul crimelor”), a fost găsit mort, în apartamentul său din Brooklyn. Actorul avea 54 de ani. Decesul a fost confirmat de un reprezentant al familiei.

Michael K. Williams a murit

Polițiștii au mers în locuința acestuia după ce au primit un apel de urgență luni, în jurul orei locale 14.00. Agenții au deschis o anchetă, iar medicul legist va stabili cauza morții.

ABC News notează că există suspiciuni că a murit din cauza unei supradoze. În casa actorului au fost găsite accesorii pentru consumul de droguri. De altfel, Williams a vorbit mai multe ori despre lupta sa cu dependența de droguri.

Michael Williams a fost nominalizat anul acesta la Emmy pentru rolul lui Montrose Freeman din „Lovecraft Country”. În „The Wire”, el l-a interpretat pe Omar Little, un homosexual care jefuia bandele de traficanți de droguri, iar în „Imperiul din Atlantic City” a jucat tot rolul unui gangster puternic.

„Dacă era o scenă de film, ar fi fost cel mai bun. Punct”, a scris actorul Edward Norton, care a lucrat cu Williams la „Motherless Brooklyn”.

„Este sfâșietor să afli așa ceva. Am pierdut un talent enorm în Michael K. Williams”, a scris, pe Twitter, și actorul George Takei din „Star Trek”.

Michael Williams avea o cicatrice pe față, pe care o căpătase când avea 25 de ani, în urma unei încăierări într-un bar, când a fost la un pas de moarte. El a spus apoi că această cicatrice l-a ajutat în cariera sa.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări