Adela Popescu, moment stânjenitor în direct: „Acum, ca să nu mă mai fac de râs”

Adela Popescu, moment stânjenitor în direct: „Acum, ca să nu mă mai fac de râs”
Adela Popescu, moment stânjenitor în direct. Sursa: Captură/Vorbește Lumea

În timpul emisiunii „Vorbește lumea”, Adela Popescu a făcut un gest neașteptat. De Ziua Îndrăgostiților, aceasta l-a sunat în direct pe Radu Vâlcan, potrivit fanatik.ro.

În cadrul emisiunii, telespectatorii au fost încurajați să trimită mesaje pentru persoana iubită, pe care moderatorii le-au citit în direct. Astfel, actrița și-a sunat soțul, căruia i-a cerut să-i facă o declarație de dragoste.

Adela Popescu spune că Radu Vâlcan este romantic

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a susținut în nenumărate rânduri că soțul ei este romantic și atent și nu se oprește niciodată din a o surprinde. Chiar la începutul emisiunii de astăzi, Adela Popescu a ținut să precizeze acest lucru, însă mesajul de dragoste pe numărul redacției întârzia să apară.

Pusă în această situație, actrița l-a sunat pe Radu Vâlcan pentru a-i aminti să-i trimită mesajul de dragoste, specificând că florile ei preferate sunt lalelele albe, pe care și-ar dori să le primească.

„Fii atent, eu îți dau mesajul, îți dau și numărul și tu îl dai ca și cum ar fi de la tine. Gata, scumpete, hai că o rezolvăm. Acum, ca să nu mă mai fac de râs, că le-am spus că tu ești romantic!”, i-a spus Adela Popescu lui Radu Vâlcan.

Ce mesaj i-a trimis soțul ei

După un al doilea apel telefonic, Adela a fost înștiințată că soțul ei a transmis declarația de dragoste.

Iubirea mea, să fim sănătoși, să ne iubim ca până acum. Copiii să ne crească și să învețe toate lucrurile bune pe care le învățăm noi unul de la celălalt în fiecare zi. Te iubesc”

P.S: Vezi că miroase rău în casă. Am făcut, ce crezi? Pește. Semnat: Scumpetea.”, a transmis Radu Vâlcan.

Adela Popescu a mărturisit că, în situația caraghioasă în care se afla, ar fi fost fericită indiferent de conținutul mesajului de la soțul ei și că e recunoscătoare că dorința i-a fost îndeplinită.

Urmăriți B1TV.ro și pe