Adela Popescu nu mai poate de oboseală: „Ei sunt trei, noi suntem doi”

Adela Popescu nu mai poate de oboseală: Ei sunt trei, noi suntem doi
Adela Popescu a luat o decizie importantă

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să-și facă un detox social și au făcut o escapadă la munte. Cei trei copii ai cuplului au savurat timpul petrecut în sânul naturii.

Adela Popescu, epuizată și chinuită, la munte

Adela Popescu e o femeie de succes. Aceasta se bucură de mai multe oferte și nu încetează să lucreze. Însă, acasă o așteaptă și trei copii, care vor să o vadă mai des.

Uneori, vedeta reușește să organizeze escapade pentru toată familia. Adela Popescu a reușit să tragă o fugă până la munte, unde a petrecut mai mult timp cu cei dragi.

Copiii îi dau bătăi de cap

Micuțul actriței are doar câteva luni, dar nu o lasă pe mămica să meargă fără el în vacanță. Vedeta l-a luat cu cei doi copii și s-a refugiat la munte.

„Am fost la munte, la Zărnești, un peisaj superb. Cinci ore am făcut pe drum, este destul de greu cu trei copii mici, vă spun foarte sincer, mai ales când ești depășit numeric, ei sunt trei, noi suntem doi. E clar că nu trebuie să mai facem deplasări de o zi, două, pentru nici măcar un moment de relaxare. Este prea mare bătaia de cap, sunt momente frumoase, dar nu relaxante, e o mică diferență. Ei  s-au simțit bine, până la urmă asta e important”, scrie Adela pe Instagram.

 Adela Popescu a luat o decizie radicală

Se pare că cei doi soți nu au reușit să se relaxeze și nu sunt mulțumiți de minivacanță pe care au avut-o. Prin urmare, actrița a decis să nu mai facă escapade, ci să meargă în vacanțe mai lungi.

Copiii Adelei Popescu au și o bonă. Vedeta nu mai reușește să facă fața și a decis să o angajeze. Cea care se ocupă de educația copiilor e din Filipine și locuiește în aceeași casă cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Urmăriți B1TV.ro și pe