Adevărul a ieșit la iveală! În ce relații a rămas Pepe cu Andra și Cătălin Măruță: „Nu stau să mă justific”

Adevărul a ieșit la iveală! În ce relații a rămas Pepe cu Andra și Cătălin Măruță: „Nu stau să mă justific”
Sursa Foto: Instagram/ @pepe.ro

Pepe este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți artiști, dar și cântăreți din România. Acesta a fost într-o relație cu Raluca Pastramă, cea care i-a dăruit două fete, însă a divorțat în urmă cu mai mulți ani, după 8 ani de mariaj. Cei doi au fost cununați de cuplul Andra și Cătălin Măruță.

În prezent, Pepe trăiește o poveste de dragoste alături de Yasmine, femeia care i-a oferit cel de-al treilea copil, un băiețel.

Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță?

Mulți sunt cei care se întreabă dacă artistul, pe numele său din buletin Ionuț Pascu, mai păstrează legătura cu părinții spirituali după separarea de mama fiicelor sale, Rosa și Maria.

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit.

Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună. Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a declarat o persoană apropiată acestora, pentru Cancan.ro.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a dorit să comenteze: „Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație”.

Urmăriți B1TV.ro și pe