Alec Baldwin, alături de fiul și soțul Halynei Hutchins. Atitudinea actorului care trădează șocul suferit (VIDEO)

Alec Baldwin, alături de fiul și soțul Halynei Hutchins. Atitudinea actorului care trădează șocul suferit (VIDEO)
Foto: Hepta - Face to Face / face to face

Alec Baldwin a fost suprins sâmbătă, alături de familia femeii pe care a ucis-o din greșeală, împușcând-o pe platourile de filmare ale producție „Rust”.

În imaginilor suprinse de nypost.com, actorul pare abătută. Aceasta a interacționat cu  soțul și fiul directoarei Halyna Hutchins la un hotel din New Mexico, la mai puțin de două zile de la moartea tragică a directoarei de imagine.

Cu privirea în pământ, haine sobre și o masca sanitară sub bărbie, Baldwin a fost fotografiat mergând, alături de Matt Hutchins, de fiul de 9 ani al victimei și de asistentul său la hotelul din Santa Fe unde actorul s-a cazat pe durata filmărilor.

Avctorul în vârstă de 63 de ani se deplasa cu greutate, sprijinindu-se de un căruț pentru bagaje.

Baldwin, Hutchins și fiul acestuia din urmă au luat împreună micul dejun la restaurantul hotelului și au fost văzuți împingând cărucioare pentru bagaje și deplasându-se în apropierea clădirii.

Înainte de a se despărți, Baldwin l-a îmbrățișat strâns pe băiețel.

The New York Post relatează că soțul Halynei Hutchins s-a dus inițial la Albuquerque unde trupul neînsuflețit al soției a fost adus, după tragicul incident de joi, când femeia a fost împușcată mortal.

Matt Hutchins a venit apoi la Santa Fe unde, împreună cu fiul său, a stat la același hotel cel puțin o noapte înainte de pleca sâmbătă la prânz.